Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υποψηφιοτήτων έως την Πέμπτη 23.06.2022.

Εως την Πέμπτη 23.06.2022 έδωσε παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφιοτήτων για την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ).

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι όπως προβλέπει το Καταστατικό (Άρθρο 35 α), δικαίωμα συμμετοχής, ψήφου και λόγου στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, έχουν μόνο οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων ΕΕΠΕΒΠ – Μελών και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Αθήνα, 21/06/2022

 Αρ. Πρωτ.: 20

Προς:

–          Τους Περιφερειακούς Συλλόγους

Θέμα: «Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υποψηφιοτήτων για την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ».

Αγαπητοί/-ες συνάδελφοι/-ισσες,

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., μετά από ομόφωνη απόφασή του, και με τη σύμφωνη γνώμη των Προέδρων των Περιφερειακών συλλόγων – μελών της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α, όπως συζητήθηκε στην Έκτακτη Ολομέλεια των Προέδρων  που πραγματοποιήθηκε στις 20/06/2022 (αρ. Πρωτ.: 19/19-06-2022), προβαίνει σε παράταση  των αιτήσεων υποψηφιότητας για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και για την Ελεγκτική Επιτροπήπροκειμένου να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός υποψηφίων.

Η καταληκτική ημερομηνία που αποφασίστηκε είναι η Πέμπτη 23/06/2022, ηλεκτρονικά στο email της Ομοσπονδίας poseepea@yahoo.gr.

Παρακαλούμε θερμά τους Περιφερειακούς Συλλόγους να ενημερώσουν εγκαίρως τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους.  Αποτελεί καίριας σημασίας για τη συνέχεια του έργου της Ομοσπονδίας και των Περιφερειακών Συλλόγων να κατατεθούν εγκαίρως επιπλέον υποψηφιότητες.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως προβλέπει το Καταστατικό (Άρθρο 35 α), δικαίωμα συμμετοχής, ψήφου και λόγου στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, έχουν μόνο οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων – Μελών και τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Δείτε σχετικά

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Δείτε επίσης

Οδηγός ΕΒΠ στην εκπαίδευση από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ 

Υπόμνημα ΠΟΣΕΕΠΕΑ για διορισμούς και υποβολή προτάσεων σχετικά με τα θέματα ΕΕΠ-ΕΒΠ 

ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας προς Υπουργείο Παιδείας: Να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ 

Ο “χάρτης” του ΕΕΠ-ΕΒΠ στην εκπαίδευση: 4 κρίσιμοι λόγοι για πλήρη κάλυψη των κενών με διορισμούς 

Ανακοίνωση μόνιμων διορισμών από το Υπουργείο Παιδείας: 8.586 σύνολο 

Ειδική Αγωγή 2022: Το Υπ. Παιδείας για προσλήψεις αναπληρωτών-διορισμούς-νέα Τμήμ. Ενταξης-Υποδομές-Επιμόρφωση 

Προμήθεια ψυχομετρικών εργαλείων ΔΕΔΑ αξίας 75.812 € | Απόφαση

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση