Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκπτωση μετακινήσεων λόγω εκλογών ζητά η ΠΟΣΕΕΠΕΑ για το ΕΕΠ-ΕΒΠ και το εκπαιδευτικό προσωπικό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκπτωση μετακινήσεων λόγω εκλογών ζητά η ΠΟΣΕΕΠΕΑ για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό, το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Εκπτωση μετακινήσεων λόγω εκλογών

Με επιστολή της προς τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Υποδομών και Μεταφορών η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ζητά έκπτωση στα μέσα μεταφοράς για την περίοδο των εκλογών και για την επιστροφή των μόνιμων και αναπληρωτών στη μόνιμη κατοικία τους.

Η έκπτωση, σύμφωνα με την ΠΟΣΕΕΠΕΑ, θα πρέπει να είναι για όλο το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό, το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και το εκπαιδευτικό προσωπικό, που υπηρετεί μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του όπου και ψηφίζει, για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιήσουν από και προς τις σχολικές τους μονάδες, κατά τις ημέρες των Εκλογών και για την επιστροφή τους στη μόνιμη κατοικία τους.

Ακολουθεί η επιστολή

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

(Χρήστος Βουλιώτης – Πρόεδρος ) (Σεραφείμ ( Μάκης ) Λάππας –Γεν.Γραμματέας)

Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, e-mail: poseepea@yahoo.gr ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

Α.Π.:35

Αθήνα, 20.06.2023

Προς: -Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων -Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής – Υπουργείο Υποδομών και μεταφορών

Αίτημα ΠΟΣΕΕΠΕΑ για έκπτωση στα μέσα μεταφοράς για την περίοδο των Εκλογών και για την επιστροφή των μόνιμων και αναπληρωτών στη μόνιμη κατοικία τους .

Καλούμε τα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας και Υποδομών & Μεταφορών να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση Κ.Υ.Α. που θα εξασφαλίζει έκπτωση εισιτηρίων 50% σε όλα τα μέσα μεταφοράς , ( κτελ , ακτοπλοϊκά εισιτήρια ,τρένα , αεροπορικά εισιτήρια) αλλά και στα πρατήρια υγρών καυσίμων . Η έκπτωση θα πρέπει να είναι για όλο το Ειδικό Εκπαιδευτικό προσωπικό , το Ειδικό Βοηθητικό προσωπικό και εκπαιδευτικό προσωπικό που υπηρετεί μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του όπου και ψηφίζει , για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιήσουν από και προς τις σχολικές τους μονάδες, κατά τις ημέρες των Εκλογών και για την επιστροφή τους στη μόνιμη κατοικία καθώς είμαστε στο τέλος της σχολικής χρονιάς .

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το μεγάλο κόστος διαβίωσης και η δυσαναλογία του μισθού που λαμβάνει σήμερα ένας μόνιμος ή αναπληρωτής που αναγκάζεται να ζει μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Πρόεδρος Χρήστος Βουλιώτης

Γενικός Γραμματέας  Σεραφείμ (Μάκης ) Λάππας

Δείτε επίσης

Εκλογές 25.6.2023-Οδηγός: Πληροφορίες για όλη τη διαδικασία από το Υπουργείο Εσωτερικών 

Ναι στις Υπηρεσιακές Μεταβολές από το ΣτΕ: Συνεδριάζουν ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ-ΚΥΣΕΕΠ | Ανακοινώσεις 

Νέα εγκύκλιος αναστολής προσλήψεων και υπηρ. μεταβολών-ανάκλησης αδειών και αδειών εκλογών 25ης.06.2023 

Αιτήσεις για παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς-ΚΔΑΠ-ΚΔΑΠ ΑμεΑ από 20.06 έως 11.07.2023 με βάση το ΑΦΜ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση