Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκτακτη Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Σχετικά με την κύρωση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων ΕΕΠ-ΕΒΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκτακτη Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Σχετικά με την κύρωση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων ΕΕΠ-ΕΒΠ – Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 10.30 μέσω Τηλεδιάσκεψης.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ καλεί τους Αντιπροσώπους ΕΕΠ-ΕΒΠ των Περιφερειακών Συλλόγων σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 16/1/2021 και ώρα 10.30 με σκοπό την αλληλοενημέρωση και τη λήψη τελικών αποφάσεων αναφορικά με τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Η Ανακοίνωση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

Αθήνα, 08/01/2021

Αρ. Πρωτ.: 02

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Προς:

 Τους Περιφερειακούς Συλλόγους Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.

«2η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ σχετικά με την κύρωση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων»

Συνάδελφοι εν όψει της κύρωσης των Υπηρεσιακών Συμβουλίων από το Υ.ΠΑΙ.Θ. σας προσκαλούμε στη  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ το Σάββατο 16/1/2021 κι ώρα 10.30 με σκοπό την αλληλοενημέρωση και τη λήψη τελικών αποφάσεων.

Παρακαλούμε τους συλλόγους όπως ενημερώσετε όλους τους αντιπροσώπους της ΠΟΣΕΕΠΕΑ της περιφέρειας σας.

Ο σύνδεσμος Zoom όπου θα συνδεθούμε το Σάββατο 16/1/2021 κι ώρα 10.30 είναι ο (συμπεριλαμβάνεται στο προσωπικό email που θα λάβετε από τον Περιφερειακό Σύλλογο στον οποίο ανήκετε).

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                               Η Γ. Γραμματέας

Γεωργία Μπουλμέτη               Δέσποινα Χατζηδρόσου

Δείτε σχετικά

Ενέργειες για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια: Εγγραφο της ΠΟΣΕΕΠΕΑ προς τους Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ-ΕΒΠ

Δείτε επίσης

ΟΛΜΕ-Υπηρεσιακά Συμβούλια: Καμία συμμετοχή των εκπαιδευτικών στα δοτά υπηρεσιακά συμβούλια της Kυβέρνησης
Απάντηση ΔΟΕ στα σχέδια της πολιτικής ηγεσίας ΥΠΑΙΘ για δοτούς εκπροσώπους εκπ/κών στα υπηρεσιακά συμβούλια
ΟΛΤΕΕ-Δελτίο Τύπου: Υπηρεσιακά Συμβούλια Εκπαιδευτικών Κυβερνητικής εκδόσεως
ΠΕΚ: Σχετικά με τις προσκλήσεις για τα υπηρεσιακά Συμβούλια

Πριν φύγετε

Μέτρα κορονοϊού-lockdown 11-18.01.2021 | Νέο ΦΕΚ
Παράταση lockdown έως 18.01: Γιατί δεν άνοιξαν Γυμνάσια και Λύκεια- Ηρωες και οι εκπαιδευτικοί
Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply