Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ελεγχος προσωπικών στοιχείων αναπληρωτών στο ΟΠΣΥΔ: Ενημέρωση από τον ΠΑΣΑΔ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ελεγχος προσωπικών στοιχείων αναπληρωτών στο ΟΠΣΥΔ: Ενημέρωση από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ).

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ) ενημερώνει αναφορικά με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων προς Προϊσταμένους όλων των σχολικών μονάδων, τους οποίους καλεί να ενημερώσουν τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς να ελέγξουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο ΟΠΣΥΔ.

Σύμφωνα με τον ΠΑΣΑΔ η συγκεκριμένη διαδικασία “θα πρέπει να γίνει καθώς το ΑΣΕΠ θα αντλήσει τα στοιχεία για την προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών μέσω του συστήματος ΟΠΣΥΔ για τη νέα προκήρυξη της ειδικής αγωγής που εκτιμάται ότι θα βγει εντός του τελευταίου δεκαημέρου του Απριλίου”.

Ακολουθεί η ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ
Ελεγχος προσωπικών στοιχείων στον Opsyd

Το Υπουργείο Παιδείας με έγγραφο ζητά από τους προϊσταμένους όλων των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς να ελέγξουν τα προσωπικά τους στοιχεία ( φάκελος αναπληρωτή) στον Opsyd.

Ειδικότερα, θα πρέπει να ελέγξουν όλοι οι εκπαιδευτικοί τα στοιχεία πρόσληψης τους μέσω της καρτέλας ”Μόρια προϋπηρεσίας” και έπειτα να μεταβούν στην επιλογή ”Συνολική προϋπηρεσία”.

Εκεί θα εμφανιστεί σε αρχείο pdf το σύνολο των σχολείων που έχουν εργαστεί μέχρι και φέτος όλοι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η προϋπηρεσία όλων των εκπαιδευτικών έχει περαστεί στο σύστημα Opsyd μέχρι τις 30/6/2020. Αν κάποιος εκπαιδευτικός διαπιστώσει λάθη στα προσωπικά του στοιχεία ή στα στοιχεία προσλήψεων καλείται να επικοινωνήσει με την διεύθυνση εκπαίδευσης που εργάζεται φέτος.

Η συγκεκριμένη διαδικασία θα πρέπει να γίνει καθώς το ΑΣΕΠ θα αντλήσει τα στοιχεία για την προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών μέσω του συστήματος Opsyd για τη νέα προκήρυξη της ειδικής αγωγής που εκτιμάται ότι θα βγει εντός του τελευταίου δεκαημέρου του Απριλίου.

ΠΑΣΑΔ

Δείτε σχετικά

Επικαιροποίηση φακέλων αναπληρωτών στο ΟΠΣΥΔ για κατάρτιση προσωρινών πινάκων EAE ζήτησε το ΥΠΑΙΘ 

Σχετικά με την επικαιροποίηση φακέλων αναπληρωτών για την κατάρτιση πινάκων ΑΣΕΠ για την Ειδική Αγωγή – Ενημέρωση 

Δείτε επίσης

Υπουργείο Παιδείας σε ΔΟΕ: Προκήρυξη Ειδικής Αγωγής λίγο μετά το Πάσχα-Πίνακες τον Αύγουστο 

Ενημέρωση για Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ, Μετατάξεις, Αποσπάσεις, νέες Προκηρύξεις ΑΣΕΠ, εισαγωγική επιμόρφωση 

Αριθμός μόνιμων διορισμών: Θα καθορισθεί τον Μάιο-Η Προκήρυξη Ειδικής Αγωγής θα εκδοθεί μετά τις 20 Απριλίου 

Πριν φύγετε

Οδηγός: Αδειες μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση