Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ελεύθερος ο εκπαιδευτικός στην Καλαμάτα που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ελεύθερος ο εκπαιδευτικός στην Καλαμάτα που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του χωρίς περιοριστικούς όρους  μετά την απολογία του – Εχει τεθεί σε αργία με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.

Ελεύθερος ο εκπαιδευτικός

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 61 ετών εκπαιδευτικός, ο οποίος κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης του, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθερία” της Καλαμάτας και επιπροσθέτως του εδόθη η δυνατότητα να συναντά την κόρη του δύο φορές την εβδομάδα, παρουσία της μητέρας της.

Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος εργάζεται στην περιοχή της Λακωνίας έχει καταγωγή από την Καλαμάτα και  συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευή 30.12.2022 στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, μετά από καταγγελία γυναίκας, η οποία τον παρατήρησε μέσα σε εμπορικό κατάστημα να συναναστρέφεται την κόρη του με τρόπο που η ίδια θεώρησε πως πρέπει να καταγγείλει στην αστυνομία.

Μετά από αυτό ο εκπαιδευτικός συνελήφθη και κρατήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας μέχρι και εχθές Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, οπότε και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία σε Εισαγγελέα και Ανακρίτρια, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τη γνωμάτευση παιδοψυχολόγου το υλικό από κάμερες και τις καταθέσεις.

Ετέθη σε αργία ο εκπαιδευτικός

Υπενθυμίζουμε πως με εντολή της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως εν ενεργεία εκπαιδευτικός στέλεχος εκπαίδευσης ετέθη σε αργία από τα καθήκοντά του, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο twitter

“Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται οτι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του”.

Δείτε επίσης

Αίτηση εισαγωγικής επιμόρφωσης: Αλλαγές στην πλατφόρμα 

Βαθμολογική προαγωγή δημοσίων υπαλλήλων-Τι ισχύει για τη βαθμολογική κατάταξη εκπαιδευτικών 

Υπολογισμός μισθοδοσίας 2023 εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, μονίμων και αναπληρωτών 

ΟΛΜΕ: Τι είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ Α. Κόπτσης για τις μονιμοποιήσεις και για νέες προσλήψεις το νέο έτος

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση