Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΕΛΣΤΑΤ: 500 προσλήψεις για συλλογή ερωτηματολογίων έρευνας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η έρευνα είναι τριμηνιαία και θα διενεργηθεί κατά το έτος 2019 και έως το Μάρτιο του 2020 σε ολόκληρη τη Χώρα. Η αμοιβή για το ερωτηματολόγιο καθορίζεται στα 15,41 ευρώ.

500, κατά μέγιστο αριθμό, άτομα θα προσληφθούν από την Ελληνική Στατιστική Αρχή(ΕΛΣΤΑΤ) για τη συλλογή ερωτηματολογίων έρευνας σε όλη τη Χώρα, με Απόφαση που υπέγραψε ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ

Σκοπός και αντικείμενο της Ερευνας

Σκοπός της Έρευνας Κόστους και Κενών Θέσεων Εργασίας στις Επιχειρήσεις και στις Υπηρεσίες, η οποία διενεργείται στο πλαίσιο της παρακολούθησης των οικονομικών εξελίξεων στη Χώρα, είναι η συλλογή στατιστικών στοιχείων κενών θέσεων εργασίας, κόστους εργασίας, απασχόλησης και ωρών εργασίας.

Ερευνώμενες μονάδες είναι οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι Οργανισμοί και οι Υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα (μεταποίηση, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, παροχή νερού, επεξεργασία λυμάτων και αποβλήτων, κατασκευές, εμπόριο και υπηρεσίες, δηλ. μεταφορές και αποθήκευση, ξενοδοχεία και εστιατόρια, επικοινωνίες, χρηματοπιστωτικοί και ασφαλιστικοί οργανισμοί, διαχείριση ακίνητης περιουσίας, εκπαίδευση, υγεία και κοινωνική μέριμνα).

Διάρκεια Ερευνας και αμοιβή

Η έρευνα είναι τριμηνιαία και θα διενεργηθεί κατά το έτος 2019 και έως το Μάρτιο του 2020 σε ολόκληρη τη Χώρα.

Η αμοιβή για το ερωτηματολόγιο καθορίζεται στα 15,41 ευρώ.

Δείτε το Φ.Ε.Κ. με την Απόφαση του Προέδρου της ΕΛ. ΣΤΑΤ.

ΦΕΚ B 997 – 22.03.2019
Ημερομηνία κυκλοφορίας 22.03.2019 Σελίδες 4 (11475 – 11478)
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

4 Σχόλια

  1. Γνωρίζουμε το πότε θα “ανοίξουν” αυτές οι 500 θέσεις για υποβολή αίτησης?

Γράψτε μία απάντηση