Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εμβολιασμοί εκπαιδευτικών Μεσσηνίας: Mέχρι την Τετάρτη 24.02.2021 η λίστα όσων επιθυμούν να εμβολιασθούν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εμβολιασμοί εκπαιδευτικών Μεσσηνίας: Mέχρι την Τετάρτη 24.02.2021 η λίστα όσων επιθυμούν να εμβολιασθούν – Εγγραφο Δνσης Εκπαίδευσης και Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Εμβολιασμοί εκπαιδευτικών Μεσσηνίας

Εγγραφο προς τους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων απέστειλε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών των σχολείων για την δυνατότητα να ενταχθούν στη λίστα αναμονής του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Το έγγραφο απεστάλη

σε συνέχεια εγγράφου της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μεσσηνίας.

Σύμφωνα μ αυτό,

καλούνται σε αποστολή λίστας με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν έχουν κλείσει ραντεβού, προκειμένου να ενταχθούν στην λίστα αναμονής του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Ελένη Αλειφέρη, σημειώνει επιπροσθέτως πως προτεραιότητα θα δοθεί στα άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.

Δείτε το έγγραφο του Δ/ντή Δ.Ε  Μεσσσηνίας

Στη συνέχεια του εγγράφου της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, το οποίο και σας επισυνάπτουμε, παρακαλούμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας για την δυνατότητα να ενταχθούν στη λίστα αναμονής του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου.

Για τον λόγο αυτό σας στέλνουμε σχετικό κενό πίνακα (αρχείο excel) προκειμένου να αναγραφούν τα στοιχεία των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν έχουν κλείσει ραντεβού προκειμένου να ενταχθούν στη λίστα αναμονής.

Επειδή,

όπως αναφέρεται στο έγγραφο του Νοσοκομείου, θα δοθεί προτεραιότητα στα άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, αναγράψτε στην τελευταία στήλη του πίνακα ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Συμπληρώστε τον πίνακα και στείλτε τον μέχρι την Τετάρτη 24/02/2021 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (στο mail@dide.mes.sch.gr).

Μην απαντήστε εσείς στο Νοσοκομείο, θα σταλούν συγκεντρωτικοί πίνακες από την Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας.

Ο Διευθυντής Δ. Ε. Μεσσηνίας

 Νικόλαος Ν. Πεφάνης

Δείτε επίσης

Εμβολιασμός προσωπικού-μαθητών ειδικών σχολείων: Το έγγραφο καταγραφής ενδιαφερομένων
Ξεκινά ο εμβολιασμός στα ειδικά σχολεία: Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
Εμβόλιο covid-19: “Ο εμβολιασμός του πρώτου εν ενεργεία εκπαιδευτικού”
Σειρά εμβολιασμών: Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μ. Θεοδωρίδου

Δείτε ακόμη

 Οδηγίες υποστήριξης μαθητών από Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους γενικών σχολείων
ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Αίτημα συμπερίληψης εμβολιασμού κατά προτεραιότητα προσωπικού ΚΕΣΥ και εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ γενικών σχολείων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

2 Σχόλια

  1. Βασίλης Β. σε

    Αυτό αφορά ειδική αγωγή ή είναι έγγραφο προς όλες τις σχολικές μονάδες του νομού;

Γράψτε μία απάντηση