Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΕΝΕΕΓΥΛ Πεύκων: Μαθητική Εικονική Επιχείρηση Bee natural – Ψηφοφορία έως 29.03.2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΕΝΕΕΓΥΛ Πεύκων: Μαθητική Εικονική Επιχείρηση Bee natural – Μέχρι τις 29 Μαρτίου 2024 ολοκληρώνεται η διαδικτυακή ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου διαφημιστικού Εικονικής Μαθητικής Επιχείρησης!

ΕΝΕΕΓΥΛ Πεύκων

Οι μαθητές του ΕΝΕΕΓΥΛ ΙΝΑΑ Πεύκων δημιούργησαν την δικιά τους Εικονική Επιχείρηση Bee natural, ένα πρόγραμμα που υλοποιεί ο φορέας Junior Achievement Greece και διεκδικούν μια θέση στο πανελλήνιο διαγωνισμό καλύτερου διαφημιστικού spot.

Ακολουθεί σχετική ενημέρωση

Δώσε και εσύ τη ψήφο σου στην Μαθητική Εικονική Επιχείρηση Bee natural του ΕΝΕΕΓΥΛ Πεύκων !!!

Μέχρι τις 29 Μαρτίου 2024 ολοκληρώνεται η διαδικτυακή ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου διαφημιστικού Εικονικής Μαθητικής Επιχείρησης!!!!!

Οι μαθητές του σχολείου ΕΝΕΕΓΥΛ ΙΝΑΑ Πεύκων δημιούργησαν την δικιά τους Εικονική Επιχείρηση Bee natural, ένα πρόγραμμα που υλοποιεί ο φορέας Junior Achievement Greece και διεκδικούν μια θέση στο πανελλήνιο διαγωνισμό καλύτερου διαφημιστικού spot.

Οι μαθητές έφτιαξαν διάφορα καλλυντικά με φυσικά συστατικά, όπως κηραλοιφές, σαπούνια και lip balm. Καινοτομία της εικονικής επιχείρησης ήταν η δημιουργία του πρώτου lip balm για τα ελληνικά δεδομένα με έκκριμα σαλιγκαριού !!!

Δώσε και εσύ τη ψήφο σου υποστηρίζοντας την προσπάθεια του σχολείου !!!

Η ψηφοφορία διεξάγεται στο site:

https://jagreece.org/promovoting/

Παρακολουθήστε στο παρακάτω σύντομο video τα βήματα για το πως θα ψηφίσετε !!!!!

Junior Achievement Greece (JA Greece)

Tο Junior Achievement Greece (JA Greece) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005. Τα εκπαιδευτικά προγράμματά του JA εστιάζουν στην εισαγωγή των παιδιών από τη σχολική κιόλας ηλικία στις βασικές έννοιες της επιχειρηματικότητας, με απλουστευμένο τρόπο και μέσα από μια βιωματική μαθησιακή διαδικασία, προετοιμάζοντας την είσοδό τους στον σύγχρονο παγκόσμιο επιχειρηματικό και οικονομικό στίβο. Σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς και στελέχη εταιρειών, οι μαθητές έρχονται σε επαφή με τον κόσμο των επιχειρήσεων, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και ενισχύουν τις δεξιότητές τους.

Τα προγράμματα του οργανισμού Junior Achievement έχoυν αναγνωριστεί από το Γραφείο Επιχειρηματικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως η «Καλύτερη Εφαρμογή Πρακτικής στην εκπαίδευση που αφορά την επιχειρηματικότητα».

Σκοπός του JA Greece είναι η στήριξη της ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας στην υλοποίηση προγραμμάτων που προάγουν την καινοτόμο σκέψη, την επιχειρηματικότητα και την πρακτική εφαρμογή των βασικών εννοιών των οικονομικών, με δημιουργικό και βιωματικό για τους μαθητές τρόπο.

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down-21 Mαρτίου: Οι ειδικοί μας μιλούν (video) 

Δράση Συμβούλων Εκπαίδευσης Πληροφορικής (ΠΕ86): «Κρυπτογραφία και Μηχανική Μάθηση» 

Πρόγραμμα συνεδρίου LAHERS & ΙΜΕΓΕΕ για τις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες 

Αιτήσεις για εργαστήρια αειφορίας: Πρόσκληση του ΙΕΠ σε εκπαιδευτικούς 

Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας η 4η Απριλίου κάθε σχολικού έτους: Αφιερωμένη στην υλοποίηση δράσεων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση