Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενεός παρακολουθεί ο κόσμος τις δηλώσεις των πολιτικών για τους διορισμούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενεός παρακολουθεί ο κόσμος τις δηλώσεις των πολιτικών για τους διορισμούς: Νέα συνέντευξη του υποψηφίου Βουλευτή και πρώην Υπουργού της ΝΔ κου Γ. Βλάχου για τους διορισμούς στην ΕΑΕ.

Ενεός παρακολουθεί ο κόσμος τις δηλώσεις των πολιτικών για τους διορισμούς

Νέα συνέντευξη παραχώρησε στο μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ο υποψήφιος Βουλευτής και πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κος Γεώργιος Βλάχος.

Σε αυτή τη συνέντευξη ο κος Βλάχος, εν αντιθέσει με την προηγούμενη που παραχώρησε στην ΕΡΤ1 αναφέρει πως η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται για τους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή.

Οπως και νάχει ο κόσμος παρακολουθεί ενεός τις δηλώσεις στελεχών των κομμάτων επί του καυτού θέματος των διορισμών…

Εμείς παραθέτουμε την αποδελτίωση και των 2 συνεντεύξεων του Βουλευτή και πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας κου Γεωργίου Βλάχου προς εξαγωγή συμπερασμάτων.

_______________________________________________

Η αποδελτίωση της νέας συνέντευξης του κου Βλάχου στο STAR

Δημοσιογράφος:

Σε συνέντευξή σας στην ΕΡΤ είπατε ότι η Κυβέρνηση εξαγγέλλει προσλήψεις χωρίς καμία μελέτη και η Νέα Δημοκρατία δεν δεσμεύεται από αυτές τις προσλήψεις.

Γ. Βλάχος:

Οχι, δεν είπα πως δεν δεσμεύεται.

Δημοσιογράφος:

Οτι είναι χωρίς μελέτη και είναι στον αέρα.

Γ. Βλάχος:

Ακριβώς.

Δημοσιογράφος:

Οι 10.000 προσλήψεις σας δεσμεύουν ή δεν σας δεσμεύουν;

Γ. Βλάχος:

Για το τι μας δεσμεύει και τι όχι, ανεξάρτητα από τι  λέω εγώ ή κάποιος άλλος βουλευτής,  ισχύει αυτό που λέει ο Πρόεδρος του κόμματος.

Και για τις συγκεκριμένες προσλήψεις ΕΑΕ υπάρχει απόφαση, υπάρχει ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που δεσμεύεται για τον συγκεκριμένο αριθμό.

Εγώ πήγα λίγο ποιο πέρα και είπα εν όψει εκλογών ακούγονται νούμερα τα οποία κανείς δεν εξηγεί  πως προκύπτουν έτσι γενικά και αόριστα προκειμένου να επηρεαστούν οι συμπολίτες μας, αυτό είπα.

Αυτό ήταν το πνεύμα το δικό μου δεν είχα καμία άρνηση.

Αλλά με αφορμή αυτό που λέτε βλέπω ότι για πρώτη φορά ένα κόμμα της αριστεράς έχει ξεμείνει από επιχειρήματα.

Τέτοια φτώχεια επιχειρημάτων δεν την έχουμε ξαναζήσει, ούτε την είχαμε φανταστεί  ποτέ, ούτως ώστε να έρχεται να απομονώνει  λέξεις, να παραποιεί λέξεις να ερμηνεύει φράσεις, να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα και να προσπαθεί να πει τι είπε o ένας, τι είπε ο άλλος.

Ε δεν γίνεται αντιπαράθεση έτσι.

Δείτε το video

_________________________________________________

Η αποδελτίωση της πρώτης συνέντευξης του κου Βλάχου στην ΕΡΤ1

Σε συνέντευξη που παραχώρησε εχθές ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Βλάχος στην ΕΡΤ, ερωτηθείς από τον Δημοσιογράφο για το αν δεσμεύουν οι 4.500 προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή τη Νέα δημοκρατία, απήντησε με τη φράση: “Από τη στιγμή που δεν έχουν προέλθει από κάποια μελέτη, να δούμε τις ανάγκες”.

Και στην επόμενη ερώτηση του Δημοσιογράφου “Αρα είναι στον αέρα”, απήντησε: “Προφανώς είναι στο αέρα”.
Γ. Βλάχος:

Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαγγελία προσλήψεων από τη σημερινή Κυβέρνηση. Εξαγγέλει αυτά που θα θα γίνουν τα επόμενα χρόνια.

Δημοσιογράφος:

Σας δεσμεύουν εσάς αυτά, δηλαδή 10.000 στην Παιδεία,οι προσλήψεις στην Υγεία, οι 4.500 στην Ειδική Αγωγή;

Γ. Βλάχος:

Από τη στιγμή που δεν έχουν προέλθει από κάποια μελέτη, να δούμε τις ανάγκες…

Δημοσιογράφος:

Αρα είναι στον αέρα..

Γ. Βλάχος

Προφανώς είναι στο αέρα.

Είναι στην προεκλογική λογική. Η κυβέρνηση σήμερα τι λέει. Ρίχνει αριθμούς στον αέρα, ότι θα πάρω για την ειδική αγωγή 4.500. Δεν το μελέτησε κανείς.

Δεν μας είπε να συμμετέχουμε να βγάλουμε από κοινού τον αριθμό. Βγήκε και το εξήγγειλε προεκλογικά, γνωρίζοντας πως δεν θα είναι αυριανή κυβέρνηση.

Εάν δεν γίνει πρόσληψη 4.500  διατηρεί για τον εαυτό του το δικαίωμα να πει ότι είδατε, αν είμαστε εμείς θα παίρναμε 4.500.

Από πού θα πληρωθούν που είναι τα κονδύλια; Δεσμεύει τη χώρα ή εξαγγέλλει προσλήψεις στη χώρα για τις επόμενες 4ετίες για τις επόμενες Κυβερνήσεις.

Ετσι δεν γίνεται πολιτική.

Εγώ θέλω να ρωτήσω και να πω.

Αυτές τις ανάγκες πότε τις είδαμε, τις είδαμε σήμερα μια εβδομάδα πριν τις εκλογές;

Και θα μου πει ο συνάδελφος, μα ήμασταν σε μνημόνιο.

Ωραία έχουμε βγει 10 μήνες. Γιατί εντός των 10 μηνών, πολύ νωρίτερα, δεν βγαίναμε να τα πούμε αυτά;

Δείτε το video

Δείτε ακόμη:

Εξαίρεση Προκηρύξεων Εκπαιδευτικών: Σήμερα η απάντηση του ΣτΕ – Μάλλον για την ΕΑΕ θετική

Αίτημα εξαίρεσης Προκηρύξεων: Θα απαντήσει επιτέλους το ΣτΕ; 7 εργάσιμες απέμειναν έως τις εκλογές

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση