Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημερωμένο εγχειρίδιο αφαίρεσης περιοχών από αίτηση Αναπληρωτή | Ενημέρωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημερωμένο εγχειρίδιο αφαίρεσης περιοχών από αίτηση Αναπληρωτή: Αναρτήθηκε Στη δικτυακή πύλη του ενιαίου πληροφοριακού συστήματος ΟΠΣΥΔ.

Ενημέρωση των αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γεωργίας Μπουλμέτη και Βασίλη Βούγια σχετικά με με το επικαιροποιημένο-ενημερωμένο Εγχειρίδιο αφαίρεσης περιοχών από αίτηση Αναπληρωτή.

Στη δικτυακή πύλη του ΟΠΣΥΔ , του ενιαίου πληροφοριακού συστήματος για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και την διαχείριση προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αναρτήθηκε επικαιροποιημένο-ενημερωμένο Εγχειρίδιο Αφαίρεσης Περιοχών Από Αίτηση Αναπληρωτή.

Σύμφωνα μ αυτό

Για την ενεργοποίηση της σχετικής διαδικασίας αφαίρεσης περιοχών προτίμησης ο υποψήφιος οφείλει να πατήσει το κουμπί «Αφαίρεση Περιοχών Αίτησης» (βλ. Εικ.1) από την αντίστοιχη αίτηση (Γενικής Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής, Μουσικών Σχολείων, ΕΕΠ-ΕΒΠ)

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εφόσον ο υποψήφιος έχει υποβάλει περισσότερες από μία αιτήσεις αναπληρωτή (Γενικής Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής, Μουσικών Σχολείων, ΕΕΠ-ΕΒΠ), οφείλει να προβεί στη σχετική διαδικασία (που περιγράφεται στο παρόν εγχειρίδιο) ξεχωριστά για καθεμία από τις αιτήσεις από τις οποίες επιθυμεί να αφαιρέσει προτιμήσεις.

Εκτός από τις περιοχές προτίμησης, ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να αναιρέσει από τις αιτήσεις του τις επιλογές:

o Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε./Τ.Ε. σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης.

ή/και

o Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή για τις Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε περίπτωση αναίρεσης των παραπάνω επιλογών,δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς τους.

Δείτε αναλυτικά το Ενημερωμένο Εγχειρίδιο Αφαίρεσης Περιοχών Από Αίτηση Αναπληρωτή
Υπενθυμίζουμε

τις νέες Ενημέρωσεις ΟΠΣΥΔ για τις αιτήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), οι οποίες αναρτήθηκαν εχθές Παρασκευή 02.10.2020 στη δικτυακή του πύλη.

Δείτε τις νέες Ενημέρωσεις ΟΠΣΥΔ για αιτήσεις αναπληρωτών

Δείτε επίσης

Χρονοδιάγραμμα πρόσληψης Ψυχολόγων και Κ.Λ σε Γενικά σχολεία: Εγγραφο για δημιουργία ομάδων σχολείων
Οδηγός υλοποίησης Προγράμματος ΕΣΠΑ υποστήριξης σχολείων από Κοιν. Λειτουργούς και Ψυχολόγους
Τροποποίηση περιοχών ΟΠΣΥΔ-πληρωμή αναπληρωτών: Ενημέρωση αιρετών ΚΥΣΕΕΠ
Ενημερωτικό: Συνεδρίαση ΚΥΣΕΕΠ-Προσλήψεις Γ Φάσης-Ειδική Πρόσκληση αναπληρωτών-Ανακλήσεις διορισμού
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση