Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση από ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για ΚΥΣΕΕΠ-ΠΥΣΕΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση από ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ για την παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ.

Ενημέρωση από ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ
Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

ΛΑΜΙΑ, 25/09/2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Προς όλους τους εργαζόμενους Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και των ΚΕΣΥ Στερεάς Ελλάδας

ΘΕΜΑ: “Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια”

 

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ. αρίθμ. πρωτ.: 128435/ΓΔ5/24-09-2020 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα υπηρεσιακά συμβούλια (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. & Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)  μέχρι και την Παρασκευή 2-10-2020.

 Υπενθυμίζουμε ότι βάσει της εγκυκλίου:

α. Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που ανήκουν οργανικά σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), σε Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) της χώρας,  καθώς και οι προσωρινοί αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ των ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ, ΕΔΕΑΥ και σχολείων Γενικής εκπαίδευσης, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα των εκλογέων.

β. Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Γνωμοδότηση ΝΣΚ 32/2011).

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι για τις εκλογές των  αιρετών  εκπρόσωπων για το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλλουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 12η βραδινή είτε στο fax 22310-25226 είτε στο mail seepeastella@yahoo.gr του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να διαβιβαστούν οι υποψηφιότητες εγκαίρως στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε επίσης

Εγκύκλιος εκλογών αιρετών εκπροσώπων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2020: Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ-ΠΥΣΕΕΠ
Τροπολογίες Κεραμέως: Σάββατα οι εκλογές αιρετών-μπορούν και ηλεκτρονικά-118 εκ. για επιπλέον προσλήψεις αναπληρωτών
Εγκύκλιος αποσπάσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ νεοδιορισθέντων: Των διατάξεων του άρθρου 42 του ν. 4722/2020
ΑΔΕΔΥ-Αδεια ευπαθών ομάδων-Τηλεργασία: Ζητά διαγνωστικά τεστ κορονοϊού και χορήγηση αδειών
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση