“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για Μηχανογραφικό: Μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για Μηχανογραφικό: Λήξη προθεσμίας και δυνατότητα μερικής ή ολικής ανάκλησης προτιμήσεων των υποψηφίων | Ανακοίνωση Υπουργείου Παιδείας.

Ενημέρωση για Μηχανογραφικό: Μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων

Με Ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζει τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, σήμερα, Τετάρτη 17-7-2019.

Μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων

Επίσης όσοι υποψήφιοι υπέβαλαν εμπρόθεσμα το Μηχανογραφικό τους Δελτίο και επιθυμούν, μπορούν να προχωρήσουν σε μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων.

Η σχετική νομοθεσία προβλέπει πως μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής και εντός καθοριζόμενου χρονικού διαστήματος, επιτρέπεται μόνο η μερική ή ολική ανάκληση της δήλωσης προτιμήσεων.

Προθεσμία

Προθεσμία θα έχουν έως την Παρασκευή 19-7-2019 στις 15:00 μ.μ.

Η πιο πάνω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα Μηχανογραφικά Δελτία.

Επίσκεψη σε ηλεκτρονική διεύθυνση

Οσοι λοιπόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, αρκεί να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams-delpref.it.minedu.gov.gr.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Κλειδώνει η Εφαρμογή

Ακολούθως η εφαρμογή κλειδώνει και εκκινεί η ηλεκτρονική επεξεργασία των Μηχανογραφικών Δελτίων.

Οριστικοποιημένη μορφή και αριθμός πρωτοκόλλου στην ηλεκτρονική δ/νση

Τέλος το Υπουργείο επισημαίνει πως όσοι εκ των υποψηφίων έχουν οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό τους Δελτίο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr, θα μπορούν μόνο να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του Μηχανογραφικού Δελτίου και τον αριθμό πρωτοκόλλου αυτού.

Δείτε την Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Δείτε ακόμη:

Κλιμάκωση μορίων Πανελλαδικών 2019 και Βαθμολογίες Ειδικών Μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Ειδικά Μαθημάτα ΓΕΛ – ΕΠΑΛ: Στατιστικά Πανελλαδικών 2019

Μετεγγραφές φοιτητών: Καθορίσθηκε η αντιστοιχία τμημάτων ΑΕΙ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση