Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για θέματα αιτήσεων για διορισμούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ενημέρωση για θέματα αιτήσεων για διορισμούς κοινοποίησε στο f.b. η Αιρετός στο ΚΥΣΕΕΠ και Πρόεδρος του ΣΕΕΕΠΕΑ Αττικής Γεωργία Μπουλμέτη.

Ενημέρωση για θέματα αιτήσεων για διορισμούς αναφορικά με την εγγραφή στον ΟΠΣΥΔ και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΑΣΕΠ, κοινοποίησε με Ενημερωτικό Σημείωμα στο f.b. η Αιρετός στο ΚΥΣΕΕΠ και Πρόεδρος του ΣΕΕΕΠΕΑ Αττικής Γεωργία Μπουλμέτη.

Το Ενημερωτικό

Συνάδελφοι/ισσες,

επειδή δεχόμαστε πολλά ερωτήματα για την εγγραφή σας στο μητρώο του ΑΣΕΠ ενόψει των επικείμενων μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών στην Εκπαίδευση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην προκήρυξη που περιμένουμε να εκδοθεί θα αναφέρεται με λεπτομέρειες ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί!

Στο μητρώο του ΑΣΕΠ μπορεί να εγγραφεί κάθε πολίτης, ωστόσο η προκήρυξη που θα βγει για το Παιδείας θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις από άλλες προκηρύξεις.

Η ηλεκτρονική αίτηση που θα καταθέσετε στο ΑΣΕΠ θα υποστηρίζεται από πλήρεις οδηγίες για το πώς θα την υποβάλετε και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να περιμένετε να εκδοθεί πρώτα η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ.


Τα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα σας δε θα σας ζητηθεί να τα υποβάλετε στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ γιατί θα τα καταθέσετε το ΕΕΠ ΕΒΠ στις ΠΔΕ, στη συνέχεια θα καταχωρηθούν στο ΟΠΣΥΔ από τις υπηρεσίες και θα ελεγχθούν όπως αναφέρεται στην απόφαση Αριθμ. 37693/Ε1/12-03-1019 .

Γεωργία Μπουλμέτη

Πρόεδρος ΣΕΕΠΕΑ Αττικής
Αιρετή ΚΥΣΕΕΠ

Δείτε επίσης

Τα επτά(7) βήματα της Διαδικασίας Αιτήσεων για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση