Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ: Διαπιστωτική – Δήλωση Περιοχών – Προσωρινοί Πίνακες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ: Διαπιστωτική Πράξη – Πρόσκληση Δήλωσης Περιοχών – Προσωρινοί πίνακες Ειδικής Αγωγής – Τετάρτη 21/08/2019.

Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ – 21/08/2019

Ενημερωτικό εξέδωσε σήμερα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ) σχετικά με την αναμενόμενη Διαπιστωτική Απόφαση παράτασης ισχύος παλαιών Πινάκων, την Πρόσκληση Δήλωσης Περιοχών και τους Προσωρινούς Πίνακες Ειδικής Αγωγής.

Δείτε την ενημέρωση

Διαπιστωτική Πράξη, Πρόσκληση Δήλωσης Περιοχών, Προσωρινοί πίνακες Ειδικής

Διαπιστωτική Πράξη και Δήλωση Περιοχών

Κατά τη σημερινή μας επικοινωνία με τις αρμόδιες διευθύνσεις ζητήσαμε, εφόσον χρειάζονται ΦΕΚ τόσο η παράταση των πινάκων όσο και η δήλωση περιοχών, να ληφθεί μέριμνα ώστε αυτά να γίνουν την ίδια μέρα για επίσπευση των διαδικασιών.

Ενημερωθήκαμε πως με παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας την Παρασκευή 23/8 θα φύγουν και τα δύο μαζί για το εθνικό τυπογραφείο για να μη χαθεί χρόνος και η όποια καθυστέρηση (πιθανόν διήμερη) να μην επηρεάσει χρονικά τις προσλήψεις.

Προσωρινοί πίνακες Ειδικής

Μετά από κύκλο επαφών, κάνουμε την εκτίμηση πως θα καθυστερήσουν ακόμη και πως η ένδειξη ότι είναι έτοιμοι προς ανακοίνωση θα είναι η δημοσιοποίησή της κατανομής των 4500 θέσεων η οποία έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί.

 ΠΑΣΑΔ

___________________________________________

Δείτε επίσης

ΠΑΣΑΔ 18/08/2019 : Πίνακες, νέοι και παλιοί

Συνάδελφοι, έφτασαν οι μέρες που οι προσλήψεις αναπληρωτών θα ξεκινήσουν κι ελάχιστοι πλέον απέμειναν που να μην έχουν κατανοήσει με ποιο τρόπο θα γίνουν αυτές.

Πριν σχολιάσουμε τα απίστευτα όσα ακούγονται για τους πίνακες από διάφορους, σας παραθέτουμε τα όσα γράφονταν από εμάς 26/3, που είναι αναγκαίο να διαβαστούν για να γίνει κατανοητό πως τίποτε από τα όσα συμβαίνουν σήμερα δεν ήταν άγνωστο σε κανέναν! Σημαντικό γι’ αυτό είναι να διαβάσετε και τα όσα είπε ο πρώην Υπουργός Παιδείας, επίσημα, στη Βουλή!

……………………………………………………………..

ΠΑΣΑΔ 26/3/19 : Μια προκήρυξη που ακόμη δε βγήκε, μόνιμοι, πίνακες αναπληρωτών που δε θα είναι έτοιμοι τον Σεπτέμβρη, Εκλογές του Συλλόγου

Μετά και την παρέλευση δύο μηνών από την 28η/2/19, χρονικό σημείο που σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο έπρεπε να βγει η προκήρυξη για τους μόνους προϋπολογισμένους μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, επαληθεύονται τα όσα στις 5/2 γράφαμε :

“… Συνάδελφοι είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως ο νόμος δύσκολα θα εφαρμοστεί. Αφενός μεν κινείται στα όρια της νομιμότητας (και το ίδιο θα κάνει κι η προκήρυξη) κι αυτό τον καθιστά ευάλωτο, αφετέρου δε ακόμη κι αν προχωρήσει το ΑΣΕΠ στην προκήρυξη των θέσεων της Ειδικής είναι αμφίβολο πως θα προλάβει να βγάλει τελικούς πίνακες εμπρόθεσμα. Το Υπουργείο το γνωρίζει (το γνωρίζουμε όλοι πλέον) και…..”

Η συνέχεια εδώ

Δείτε ακόμη

Αξιολογικοί Πίνακες αναπληρωτών: 23 Αυγούστου την Παρασκευή | Τι προβλέπεται

Ενημέρωση Αιρετού ΚΥΣΔΕ Ν. Κορδή: Αποσπάσεις – Προσλήψεις Αναπληρωτών

Αύξηση ωραρίου εκπαιδευτικών; Ανακοίνωση ΠΕΑΔ για προσλήψεις αναπληρωτών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

1 Σχόλιο

  1. konstantina d. σε

    ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΔ: ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ με τίτλο “” Προσωρινοί πίνακες Ειδικής”” λείπει το κόμμα (,) 3 φορές …. Εγώ διάβασα την παράγραφο 3 φορές για να καταλάβω τι λέει….. Οι ενήλικες αλήθεια δεν έχουμε κίνδυνο δυσλεξίας?

Γράψτε μία απάντηση