“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την καταγραφή των εκπροθέσμων παραβόλου ΑΣΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την καταγραφή των εκπροθέσμων παραβόλου ΑΣΕΠ: Προχωρά η διαδικασία και αποστέλλεται απαντητικό mail από την Ομοσπονδία.

Ενημέρωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την καταγραφή των εκπροθέσμων παραβόλου ΑΣΕΠ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Συνάδερφοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία καταγραφής των συναδέρφων μελών ΕΕΠ & ΕΒΠ που ολοκλήρωσαν εκπρόθεσμα τη διαδικασία πληρωμής του ηλεκτρονικού παραβόλου (https://poseepea.blogspot.com) πραγματοποιείται κανονικά και ήδη έχει ετοιμαστεί από την Ομοσπονδία αναλυτικός πίνακας.
Σε όλους τους συναδέρφους έχει σταλεί σχετικό απαντητικό μήνυμα στα e-mail τους κάτι που σημαίνει ότι έχει καταγραφεί το αίτημά τους και δε χρειάζεται να  το στείλουν εκ νέου.
Όσοι συνάδερφοι αντιμετωπίζουν ανάλογο ζήτημα παρακαλούνται θερμά να το κοινοποιήσουν άμεσα στο e-mail της Ομοσπονδίας (poseepea@yahoo.gr), ώστε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να είμαστε σε θέση να κοινοποιήσουμε τα παραπάνω συγκεντρωτικά στοιχεία στους αντίστοιχους θεσμικούς φορείς.
Τέλος παρακαλούνται θερμά οι συνάδερφοι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής της Α/θμιας και της Β/μιας να απευθύνονται στα αντίστοιχα συνδικαλιστικά τους όργανα (Δ.Ο.Ε. & Ο.Λ.Μ.Ε.) αντιστοίχως, για το ίδιο ζήτημα καθώς υπενθυμίζουμε ότι η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. καλύπτει συνδικαλιστικά μόνο το Ειδικό Εκπαιδευτικό και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό.

Κώστας Λολίτσας
Κώστας Λολίτσας
Δείτε ακόμη

Αναστολή προσλήψεων – υπηρεσιακών μεταβολών – χορήγησης αδειών – Διευκολύνσεις για εκλογές | Εγκύκλιος

Ανάλυση especial.gr: Κομβικές ημερομηνίες για διορισμούς μετά την προκήρυξη Εκλογών | Σενάρια

__________________________________________

Καταγραφή εκπροθέσμων παραβόλου από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

«ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ»

                              Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. καλεί όσους από τους συναδέρφους μας- μέλη Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. συμμετείχαν στις προκηρύξεις 2ΕΑ/2019 & 1ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ και ολοκλήρωσαν εκπρόθεσμα τη διαδικασίας πληρωμής του ηλεκτρονικού παραβόλου της ηλεκτρονικής αίτησης του Α.Σ.Ε.Π. να αποστείλουν άμεσα στο e-mail της Ομοσπονδίας (poseepea@yahoo.gr), το ονοματεπώνυμό τους, τον κλάδο τους και τον Περιφερειακό Σύλλογο που ανήκουν, προκειμένου η Ομοσπονδία να καταγράψει το συνολικό αριθμό των συναδέρφων μας που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. μέχρι τη λήξη της θητείας του θα συνεχίσει να διεκδικεί αποφασιστικά το δικαίωμα όλων των συναδέρφων μας στην εργασία τηρώντας απαρέγκλιτα το καταστατικό και τις αρχές που διέπουν την Ομοσπονδία διαχρονικά.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση