Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ | Των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ: Των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ενημέρωση για προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

  • Οι πιστώσεις για πρόσληψη αναπληρωτών Ψυχολόγων στα ΕΠΑΛ της χώρας αποστέλλονται σήμερα  Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 το μεσημέρι, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ).
  • Επίσης απεστάλησαν στις ΠΔΕ 22 πιστώσεις για πρόσληψη ΕΕΠ – ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ, οι οποίες φαίνεται οτι θα πραγματοποιηθούν από τους έως τώρα Πίνακες.
  • Οι πιστώσεις που έχουν απομείνει προς διάθεση είναι μόλις πέντε (5), οι οποίες θα διατεθούν σε πιθανές έκτακτες περιπτώσεις.
  • Για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν προσλήψεις αναπληρωτών ΕΒΠ από τους νέους Οριστικούς Πίνακες ΑΣΕΠ θα πρέπει να προηγηθεί η έκδοσή τους σε ΦΕΚ.
  • Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την παράγραφο 1β, του άρθρου 66, του νόμου 4589/2019, οι προσλήψεις αναπληρωτών ΕΒΠ θα γίνονται από τους Οριστικούς Πίνακες ΑΣΕΠ. Ο τελικός αξιολογικός πίνακας κατάταξης απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

 ____________________

Δείτε επίσης

ΟΛΜΕ για κατανομή διορισμών: Δεν λάβαμε απάντηση για ακριβή αριθμό από το ΥΠΑΙΘ
Σύλλογος Εργοθεραπευτών: Στήριξη στην κινητοποίηση ΕΕΠ-ΕΒΠ για την κατανομή διορισμών
Οριστικός Πίνακας 1ΕΑ ΕΒΠ
ΠΟΣΕΕΠΕΑ για κατανομή διορισμών: Τελικά θα αφορά στις πραγματικές ανάγκες σχολείων και μαθητών;
 Κατανομή 4.500 για διορισμούς: Aδικη και άνιση μεταχείριση για τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ
Μόνιμοι διορισμοί ΕΕΠ-ΕΒΠ προ των πυλών: Τι αναμένουμε

  ____________________

Συνάντηση ΔΟΕ-ΑΣΕΠ: Τι ειπώθηκε-Προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση για παράβολο
Προσλήψεις αναπληρωτών τριετίας στην Ειδική Αγωγή: Επίσημα στοιχεία Υπουργείου Παιδείας
Σχέδιο κατανομής 4500 θέσεων στην Ειδική Αγωγή: Με επίσημα στοιχεία του ΥΠΑΙΘ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση