Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ για τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στο ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ για τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του ΕΕΠ και ΕΒΠ στο ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας της 4ης Νοεμβρίου 2020.

Ενημέρωση ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ

Σε ενημέρωση των συναδέλφων ΕΕΠ-ΕΒΠ των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και των ΚΕΣΥ Στερεάς Ελλάδας, προβαίνει ο ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ, αναφορικά με τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του ΕΕΠ & του ΕΒΠ στο  ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά
Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας

ΛΑΜΙΑ, 21/09/2020

Αρ. Πρωτ.: 221

 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Προς όλους τους εργαζόμενους Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και των ΚΕΣΥ Στερεάς Ελλάδας

ΘΕΜΑ: «Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π. στο  Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας»

 

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, 124680/Ε4/18.09.2020 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. & Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.), σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020. 

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει της εγκυκλίου:

α. Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που ανήκουν οργανικά σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) και σε Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) της χώρας, καθώς και οι προσωρινοί αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ των ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ, ΕΔΕΑΥ και σχολείων Γενικής εκπαίδευσης, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα των εκλογέων.

β. Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Γνωμοδότηση ΝΣΚ 32/2011).

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι για τις εκλογές των  αιρετών  εκπρόσωπων για το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλλουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12η βραδινή είτε στο fax 22310-25226 είτε στο mail seepeastella@yahoo.gr του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να διαβιβαστούν οι υποψηφιότητες εγκαίρως στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας

Βούγιας Βασίλειος               Κυργιόπουλος Ιωάννης

Μπορείτε να κατεβάσετε την Αίτηση υποψηφιότητας αιρετού ΠΥΣΕΕΠ 2020

_________________

Δείτε σχετικά

Εκλογές για αιρετούς εκπροσώπους ΕΕΠ και ΕΒΠ για ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ | Ανακοίνωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ
Εγκύκλιος εκλογών αιρετών εκπροσώπων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2020: Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ-ΠΥΣΕΕΠ
 ΔΟΕ για εκλογές Υπηρεσιακών Συμβουλίων: Οδηγίες προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών A/θμιας Εκπ/σης
ΟΛΜΕ για εγκύκλιο εκλογών υπηρεσιακών συμβουλίων: 3 ερωτήματα ζητούν απαντήσεις
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση