Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας 2024: Τι θα συζητηθεί στο ΚΥΣΔΕ την Τετάρτη 20 Μαρτίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας 2024: Τι θα συζητηθεί στο ΚΥΣΔΕ την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 – Από τον Αιρετό στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλο, εκλεγμένο με τις Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις.

Ενημέρωση για μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας 2024

Για τη συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ), αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, ενημερώνει ο Αιρετός, εκλεγμένος με τις Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις, στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρής Κατσωνόπουλος.

Συγκεκριμένα ο Αιρετός αναφέρει ότι το ΚΥΣΔΕ θα συνεδριάσει αφενός για τον προσδιορισμό των οργανικών κενών και πλεονασμάτων για τις γενικές μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή, αλλά και στην Ειδική Αγωγή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αφετέρου θα ολοκληρωθεί η εξέταση αιτήσεων Μετάθεσης για τα Μουσικά, Καλλιτεχνικά σχολεία και Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Μετά όλα αυτά, σύμφωνα με τον Αιρετό Θοδωρή Κατσωνόπουλο, θα υπάρξει εικόνα για τα κενά ανά κλάδο/ειδικότητα και ανά περιοχή που θα “τρέξουν” για τις μεταθέσεις σε γενική και ειδική αγωγή.

Ακολουθεί το Ενημερωτικό Σημείωμα του Αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αύριο Τετάρτη 20/03 θα συνεδριάσει το ΚΥΣΔΕ για τον προσδιορισμό των οργανικών κενών και πλεονασμάτων για τις γενικές μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή (σύνολο 78 περιοχές). Ομοίως και για την Ειδική Αγωγή (ΣΜΕΑΕ, Κωφών-Τυφλών, ΚΕΔΑΣΥ).

Επιπλέον θα εξεταστούν οι αιτήσεις μετάθεσης για Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά Σχολεία. Άρα, με την αυριανή, θα ολοκληρωθούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ σε ότι αφορά τις μεταθέσεις σε Μουσικά (έχουν ήδη ολοκληρωθεί), Καλλιτεχνικά και Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Τέλος, θα έχουμε εικόνα για τα κενά ανά κλάδο/ειδικότητα και ανά περιοχή που θα “τρέξουν” για τις μεταθέσεις σε γενική και ειδική. Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

Θοδωρής Κατσωνόπουλος, αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ εκλεγμένος με τις Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης για σύστημα διορισμών, μόνιμους διορισμούς και αναπληρωτές, bullying στα σχολεία, βία στα Πανεπιστήμια 

Πιστοποίηση Παιδαγωγικής Επάρκειας σε όσους διορίζονται και δεν τη διαθέτουν – Τι απαντά το Υπ. Παιδείας 

Κεραμέως-διορισμοί 2024: Που θα δοθεί έμφαση-Το 2025 νέος γραπτός διαγωνισμός 

Παράνομη και η απεργία αποχή της ΟΛΜΕ από την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών-Δεν κηρύχθηκε καταχρηστική 

Απεργία αποχή ΔΟΕ από την αξιολόγηση: Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση