Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας: Τρίτη 26.03.2024 “τρέχει το σύστημα”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας: Τρίτη 26.03 “τρέχει το σύστημα” – Τι συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ –  Ενημέρωση του Αιρετού στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ), Θοδωρή Κατσωνόπουλου, εκλεγμένου με τις Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις (ΣΥΝΕΚ).

Ενημέρωση για μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 “θα τρέξει το σύστημα” για τις Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με ενημέρωση του Αιρετού στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ), Θοδωρή Κατσωνόπουλου.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ, σύμφωνα με την εν ημέρωση του Αιρετού, αποφασίστηκε να γίνουν οι Μεταθέσεις με βάση τα περισσότερα κενά και τα λιγότερα πλεονάσματα μεταξύ αυτών που δήλωσαν οι ΔΔΕ κι οι ΠΔΕ.

Επίσης, όπως ενημερώνει ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος, ολοκληρώθηκαν οι μεταθέσεις σε Καλλιτεχνικά Σχολεία και Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και εξετάστηκαν αιτήσεις εκπαιδευτικών με αμφισβητούμενο δικαίωμα μετάθεσης.

Ακολουθεί το Ενημερωτικό Σημείωμα του Αιρετού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το μεσημέρι της Τρίτης 26 Μαρτίου θα “τρέξει το σύστημα” για τις μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής και ΕΑΕ.

Αναφορικά με τον προσδιορισμό των κενών – πλεονασμάτων, στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ, αποφασίστηκε να γίνουν οι μεταθέσεις με βάση τα περισσότερα κενά και τα λιγότερα πλεονάσματα μεταξύ αυτών που δήλωσαν οι ΔΔΕ κι οι ΠΔΕ.

Οι εκπαιδευτικοί που εντάσσονται σε ειδική κατηγορία μετατίθενται στην πρώτη τους προτίμηση (ακόμα κι αν δεν υπάρχει οργανικό κενό), ανοίγοντας παράλληλα οργανικό κενό στην περιοχή από όπου φεύγουν. Επίσης ολοκληρώθηκαν οι μεταθέσεις σε Καλλιτεχνικά Σχολεία και Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Τέλος εξετάστηκαν αιτήσεις εκπαιδευτικών με αμφισβητούμενο δικαίωμα μετάθεσης.

Αναλυτικότερη ενημέρωση εντός της ημέρας.

Θοδωρής Κατσωνόπουλος

Αιρετός ΚΥΣΔΕ εκλεγμένος με τις Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις (ΣΥΝΕΚ)

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης για σύστημα διορισμών, μόνιμους διορισμούς και αναπληρωτές, bullying στα σχολεία, βία στα Πανεπιστήμια 

Πιστοποίηση Παιδαγωγικής Επάρκειας σε όσους διορίζονται και δεν τη διαθέτουν – Τι απαντά το Υπ. Παιδείας 

Κεραμέως-διορισμοί 2024: Που θα δοθεί έμφαση-Το 2025 νέος γραπτός διαγωνισμός 

Οδηγίες αξιολόγησης-Πεδίο Β Υπηρεσιακή συνέπεια και Επάρκεια: Επισημάνσεις και ημερομηνίες από το Υπ. Παιδείας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση