Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας: Πότε θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ-Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας: Πότε θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ-Πόσες υποβλήθηκαν-Το χρονοδιάγραμμα από τον Αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Νίκο Φασφαλή.

Ενημέρωση για Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας

Αναφορικά με το πότε θα συνεδριάσει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) για την διενέργεια των Μεταθέσεων των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το πόσες αιτήσεις μετάθεσης έχουν υποβληθεί και γενικά για το χρονοδιάγραμμα πραγματοποίησής τους ενημερώνει ο Αιρετός στο ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Αιρετού

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!

ΜΕΤΑΘΈΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ Π.Ε

Συναδέλφισες και συνάδελφοι,

κατανοώντας την αγωνία όσων από εσάς έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης, αφού αυτή αποτελεί μία από τις σημαντικότερες υπηρεσιακές μεταβολές του εργασιακού μας βίου, θέλω να σας ενημερώσω σχετικά με πραγματοποίησή τους.

Οι αιτήσεις μετάθεσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ που οριστικοποιήθηκαν είναι 6497 .

Αναλυτικότερα έχουν υποβληθεί:

Γενικής Αγωγής: 5053

Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ): 818

ΚΕΔΑΣΥ: 394

Κωφών – Τυφλών:151

Διαπολιτισμικά: 81

Σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα για την πραγματοποίηση τους θέλω να σας ενημερώσω ότι, μέσα στο μήνα θα πραγματοποιηθούν οι συνεδριάσεις που αφορούν το θέμα αυτό, αλλά σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκα από τις υπηρεσίες του Υπουργείου, για τη φετινή χρονιά αυτές θα γίνουν μετά την οριστικοποίηση των παραιτήσεων, δηλαδή στα μέσα Μαρτίου, ώστε να υπολογιστούν και αυτές στα κενά.

Για ότι νεότερο προκύψει και για κάθε απορία σας είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος

Δείτε επίσης

Με θέματα αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ διδακτικού έτους 2023-2024, αιτήσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα συνεδριάσει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ενημερωτικό σημείωμα ο Αιρετός στο ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής – Αναλυτικά ΕΔΩ

Δείτε ακόμη

Αιτήσεις συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών, ΕΕΠ, ΕΒΠ από σήμερα έως 12.02.2024-Συνοπτικός οδηγός 

Εγκριση υπερωριών υπαλλήλων Υπ. Παιδείας για διορισμούς, προσλήψεις, υπηρ. μεταβολές, προκήρυξη γενικής 

Οδηγίες ΔΟΕ για αξιολόγηση από Διευθυντές-Φάση Α2 – Τα 9 βήματα για την αποτροπή της 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση