Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για μεταθέσεις πρωτοβάθμιας 2024: 26.03 συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ-Δεν νομοθετήθηκαν νέες οργανικές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για μεταθέσεις πρωτοβάθμιας 2024: Τρίτη 26.03 συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ-Δεν νομοθετήθηκαν νέες οργανικές – Από τον Αιρετό ΚΥΣΠΕ Νίκο Φασφαλή.

Ενημέρωση για μεταθέσεις πρωτοβάθμιας 2024

Τελικά την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ για την επικύρωση πινάκων κενών οργανικών θέσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και δομών Ειδικής Αγωγής, εξέταση θεμάτων Μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023-2024 και επικύρωση πινάκων των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε δομές Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.Ε., Κ.Ε.Σ.Υ., Σχολεία Κωφών – Τυφλών και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης & στην Γενική Εκπαίδευση από περιοχή σε περιοχή έτους 2024, σύμφωνα με ενημέρωση του Αιρετού του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Νίκου Φασφαλή.

Επιπροσθέτως ο Αιρετός ενημερώνει ότι δεν έγινε τελικά νομοθέτηση νέων οργανικών θέσεων, ώστε να συνυπολογιστούν στα υπάρχοντα κενά βάση των οποίων θα γίνουν οι μεταθέσεις, παρά τη δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας και ζητά αυτό να γίνει έστω και τώρα, ώστε να αποφευχθούν αδικίες που ενδεχομένως θα προκύψουν αν η καθυστερημένη νομοθέτησή των νέων οργανικών θέσεων οδηγήσει σε Β’ φάση μεταθέσεων.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Αιρετού

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Π.Ε 2024.

Να δοθούν όλα τα κενά ΤΩΡΑ !!!

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, στο Υπουργείο Παιδείας, θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1ο. Επικύρωση πινάκων κενών οργανικών θέσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και δομών Ειδικής Αγωγής.

2ο. Εξέταση θεμάτων μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023-2024.

3ο.Επικύρωση πινάκων των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε δομές Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.Ε., Κ.Ε.Σ.Υ., Σχολεία Κωφών – Τυφλών και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης & στην Γενική Εκπαίδευση από περιοχή σε περιοχή έτους 2024.

Θέλω επίσης να σας κάνω γνωστό ότι, παρά τη δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας για νομοθέτηση μέσα στη βδομάδα των νέων οργανικών θέσεων ώστε να συνυπολογιστούν στα υπάρχοντα κενά βάση των οποίων θα γίνουν οι μεταθέσεις, τούτο δεν έγινε και την αποκλειστική ευθύνη φέρει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου!

Ως Αιρετός του Κλάδου ζητώ να γίνει αυτό έστω και τώρα, ώστε να αποφευχθούν αδικίες που ενδεχομένως θα προκύψουν αν η καθυστερημένη νομοθέτησή των νέων οργανικών θέσεων οδηγήσει σε Β’ φάση μεταθέσεων.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω.

Πάντα κοντά σας

Φασφαλής Νίκος

Δείτε επίσης

Παράταση εγγραφών σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία έως Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 | Εγγραφο 

Οδηγίες αξιολόγησης-Πεδίο Β Υπηρεσιακή συνέπεια και Επάρκεια: Επισημάνσεις και ημερομηνίες από το Υπ. Παιδείας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση