Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για τη συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ της Πέμπτης 18.01 και τη σύσκεψη των Αιρετών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για τη συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ της Πέμπτης 18.01 και τη σύσκεψη των Αιρετών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, από τον Αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Νίκο Φασφαλή.

Ενημέρωση για τη συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ και τη σύσκεψη Αιρετών Πρωτοβάθμιας

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της προγραμματισμένης για την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 συνεδρίασης του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) κοινοποίησε ο Αιρετός στο ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής.

Επίσης ο Αιρετός Νίκος Φασφαλής ενημερώνει για τη σύσκεψη των Αιρετών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, ότι θα πραγματοποιηθεί 3 και 4 Μαρτίου 2024 στην Αθήνα και στο Ξενοδοχείο ΝOVOTEL, σύμφωνα με Απόφαση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ).

Ακολουθούν οι ενημερώσεις του Αιρετού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του ΚΥΣΠΕ.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024, στο Υπουργείο Παιδείας, θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1ο. Κατάταξη – επανακατάταξη σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε κατηγορίες μετάθεσης με την ανάλογη μοριοδότηση αυτών.

2ο. Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής ) από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ διδακτικού έτους 2023 – 2024.

3ο. Αποδέσμευση εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, προκειμένου να μεταταγεί (μέσω ΕΣΚ) σε διοικητική θέση του Δημοσίου για λόγους υγείας.

4ο. Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάταξης σε διοικητική θέση και επαναφορά στην εκπαίδευση.

5. Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για ότι νεότερο προκύψει καθώς και για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης θα σας ενημερώσω.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, πάντα κοντά σας

Φασφαλής Νίκος

___________________________

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ !!!

Με απόφαση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, η Σύσκεψη των ΑΙΡΕΤΩΝ όλης της χώρας θα πραγματοποιηθεί 3 και 4 Μαρτίου 2024 στην Αθήνα & στο Ξενοδοχείο ΝOVOTEL

Δείτε επίσης

Επαναφορά στην υπηρεσία λόγω πλάνης περί τα πραγματικά περιστατικά: Ανάκληση διαπιστωτικής πράξης λύσης υπαλληλικής σχέσης 

Διορισμοί και αναπληρωτές: Ο στρατηγικός στόχος, η διαφορετική περπατησιά και οι λύσεις με απόκλιση 

Πιερρακάκης για μεταρρύθμιση ΑΕΙ: Εθνικό συμφέρον να πραγματοποιηθεί με λογική συναίνεσης

Πιερρακάκης-εκπαίδευση 2024: Μεγάλες τομές σε όλες τις βαθμίδες-3 πυλώνες παρεμβάσεων 

Εκθεση Συνηγόρου του Πολίτη: Σοβαρά προσκόμματα στην εκπαιδευτική συμπερίληψη-Πόρισμα χωρίς ανταπόκριση

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση