Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για την κατανομή θέσεων διορισμού ειδικοτήτων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για την κατανομή θέσεων διορισμού ειδικοτήτων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ – Τι πληροφορηθήκαμε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Ενημέρωση για την κατανομή θέσεων διορισμού

Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχαμε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού αναφορικά με την κατανομή σε κλάδους και ειδικότητες εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) των 10.000 μόνιμων διορισμών που προανήγγειλε το Υπουργείο Παιδείας για το 2024, η πρόβλεψη κατανομής που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο και στις εκπαιδευτικές ιστοσελίδες περιέχει το ορθό νούμερο (1.210) όσον αφορά στους συνολικούς μόνιμους διορισμούς ΕΕΠ-ΕΒΠ, αλλά τα νούμερα μόνιμων διορισμών στις επιμέρους ειδικότητες μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ δεν είναι ακριβώς αυτά.

Επιπροσθέτως μας αναφέρθηκε ότι μόνιμοι διορισμοί από το νούμερο που τους αντιστοιχεί, μελών ΕΕΠ – Κοινωνικών Λειτουργών (ΠΕ30) και Ψυχολόγων (ΠΕ23) – πλην των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), θα διενεργηθούν και σε ορισμένα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ), στις Επιτροπές Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ).

Υπενθυμίζουμε ότι κατατέθηκε Τροπολογία στο υπό ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού “Οργανισμός Ακαδημίας Αθηνών”, με τη διάταξη-ρύθμιση για νέες 1.723 οργανικές θέσεις κλάδων εκπαιδευτικού προσωπικού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ειδικότητες) και 1.555 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Δείτε την Τροπολογία-Διάταξη για εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων ΕΔΩ και για μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ ΕΔΩ
Ακολουθούν Ερωτήσεις και Απαντήσεις από το especial.gr σχετικά με τους μόνιμους διορισμούς, τις νέες οργανικές θέσεις, τις Μεταθέσεις και το τι περιμένουμε από εδώ και πέρα.
Δείτε τι Ερωτήσεις και τις Απαντήσεις αναλυτικά ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Πρόβλεψη κατανομής διορισμών 2024, σε κλάδους και ειδικότητες εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ 

Η διάταξη για νέες οργανικές ΕΕΠ-ΕΒΠ (1.555) κατατέθηκε στη Βουλή για ψήφιση 

Η διάταξη για 1.723 νέες οργανικές εκπαιδευτικών ειδικοτήτων κατατέθηκε στη Βουλή για ψήφιση 

Ανακοίνωση μόνιμων διορισμών 2024: 10.000 σε όλες τις ειδικότητες, σε όλες τις βαθμίδες 

Πριν φύγετε

52.500 οι αναπληρωτές το 2023-24: Η Ζ. Μακρή για Παράλληλη-Τ.Ε-Διορισμούς-Ενταξ. Εκπ/ση | Παράθεση στοιχείων 

Καθηκοντολόγια εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ σε Σχολεία-ΚΕΔΑΣΥ-ΕΔΥ-Παράλληλη-Τ.Ε-Δ/ντων-Συμβ. Εκπ/σης-Συλλ. διδ/ντων 

Ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση