Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την Ολομέλεια Προέδρων των Περιφερειακών συλλόγων της 11ης.11.2023

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την Ολομέλεια Προέδρων των Περιφερειακών συλλόγων, μελών της ΠΟΣΕΕΠΕΑ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023.

Ενημέρωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την Ολομέλεια Προέδρων

Για το το συζητήθηκε στην Ολομέλεια των Προέδρων των Περιφερειακών συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, ενημερώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ).

Ακολουθεί η Ανακοίνωση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

(Χρήστος Βουλίωτης – Πρόεδρος ) (Σεραφείμ ( Μάκης ) Λάππας –Γεν.Γραμματέας)

Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, e-mail: poseepea@yahoo.gr Ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

Α.Π.:69 Ημερομηνία:

Αθήνα, 16/11/2023

ΠΡΟΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α

Κοινοποίηση: Μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ

Θέμα: «Ενημέρωση για την Ολομέλεια των Προέδρων των Περιφερειακών συλλόγων – μελών της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023»

 Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023  πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια των προέδρων των Περιφερειακών Συλλόγων σε θετικό κλίμα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα.

            Αρχικά, συζητήθηκε το θέμα των εκλογών των περιφερειακών συλλόγων (ΣΕΕΠΕΑ) και μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, ότι οι σύλλογοι μπορούν να πάρουν μία μικρή χρονική παράταση ώστε οι αρχαιρεσίες να πραγματοποιηθούν αργότερα. Με αυτό τον τρόπο θα ενημερωθούν καλύτερα τα μέλη των συλλόγων, με στόχο να υπάρξει  όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη συμμέτοχή στις συλλογικές διαδικασίες. Κάθε σύλλογος, στη βάση της αυτοτελούς δράσης του, θα προχωρήσει στις διαδικασίες.

            Στη συνέχεια, συζητήθηκε το ζήτημα των εισφορών των μονίμων υπαλλήλων ΕΕΠ και ΕΒΠ προς τους Συλλόγους όπου έγινε η ενημέρωση πως κάθε σύλλογος θα πρέπει να το συζητήσει και να πάρει απόφαση μέσα από τη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

            Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι άμεσα θα προχωρήσουμε σε σύσταση ομάδων εργασίας  για όλους τους κλάδους ΕΕΠ και ΕΒΠ ώστε να ετοιμάσουμε προτάσεις για τις αλλαγές στα καθηκοντολόγια που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα και ευρύτερα για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν ώστε να κατατεθούν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων  και να εμπλουτίσουν το πλαίσιο των διεκδικήσεών μας.

            Τέλος, θα θέλαμε να καλέσουμε όλα τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ να εγγραφούν και να συμμετέχουν στους περιφερειακούς συλλόγους ώστε η φωνή μας να δυναμώσει ακόμα περισσότερο!

           Με την ενεργό συμμετοχή και δράση μπορούμε να τα καταφέρουμε!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Πρόεδρος                          Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Βουλιώτης         Σεραφείμ (Μάκης) Λάππας

Δείτε επίσης

Μιχαηλίδου-σχολική βία: Πλατφόρμα καταγγελιών-Κοιν. Λειτουργοί και Ψυχολόγοι-Κοιν. υπηρεσίες Δήμων 

Αναπληρώτριες εκπαιδευτικοί-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Στη Βουλή η άνιση μεταχείριση ως προς τις άδειες

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση