Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση Ν. Φασφαλή: Συνεδρίαση “διορισμένου” ΚΥΣΠΕ με κλειστό το ηλεκτρονικό σύστημα για αιτήσεις αποσπάσεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση Ν. Φασφαλή: Συνεδρίαση “διορισμένου” ΚΥΣΠΕ με κλειστό το ηλεκτρονικό σύστημα για την υποβολή αιτήσεων απόσπασης-Η εξέταση θεμάτων αποσπάσεων σχετίζονται με τους νεοδιόριστους, τους κατά προτεραιότητα, τους έχοντες λόγους υγείας καθώς και με ανακλήσεις. 

Συνεδρίαση “διορισμένου” ΚΥΣΠΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Συνεδρίαση του “διορισμένου” ΚΥΣΠΕ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι για αύριο, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του “διορισμένου” ΚΥΣΠΕ.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης θα συμπεριληφθεί και αυτό που αφορά αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2021-2022.

Κυρίως θα αφορά την εξέταση θεμάτων αποσπάσεων που σχετίζονται με τους νεοδιόριστους, τους κατά προτεραιότητα, τους έχοντες λόγους υγείας καθώς και με ανακλήσεις.

Για άλλη μια φορά θα εξεταστούν θέματα με κλειστό το ηλεκτρονικό σύστημα για την υποβολή αιτήσεων απόσπασης, γεγονός που θεωρώ απαράδεκτο!

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, με δεκανίκια τους δοτούς που λειτουργούν στα Υπηρεσιακά Συμβούλια κατ’ εντολή της, συνεχίζει να αδιαφορεί για τις θεμελιώδεις αρχές της Διαφάνειας και της Ισονομίας αφού κατά την προσφιλή της τακτική δεν έδωσε τη δυνατότητα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος με ορισμό προθεσμιών το δικαίωμα υποβολής νέων αιτήσεων απόσπασης με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά να φαλκιδεύονται τα δικαιώματα των συναδέλφων εκπαιδευτικών.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Φασφαλής Νίκος

Δείτε επίσης

ΔΟΕ: Απεργία-αποχή από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας
Εγκύκλιος-αξιολόγηση σχολικών μονάδων: Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ενεργοποιούνται οι εκ του νόμου διαδικασίες

Δείτε ακόμη

Ανοιγμα σχολείων: Μπάχαλο κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατά το ΥΠΑΙΘ είναι κατώτερος των περιστάσεων
self-test μαθητών-rapid test εκπαιδευτικών: Σχετικά με τη διαδικασία προμήθειας και διενέργειας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση