Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022: Πότε αναμένεται η Απόφαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022: Πότε θα περατωθούν οι διαδικασίες-Πότε αναμένεται η Απόφαση με τα ονόματα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ενημέρωση για Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022

Της Γεωργίας Μπουλμέτη και του Βασίλη Βούγια

Αναφορικά με την διαδικασία των Μεταθέσεων των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και την κοινοποίηση της Υπουργικής Απόφασης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ν. Κεραμέως, με τα ονόματα όσων θα μετατεθούν με αίτησή τους για το σχολικό έτος 2021-2022, η νεώτερη πληροφόρησή μας από το ΥΠΑΙΘ έχει ως εξής:

1. Οι διαδικασίες των φετινών Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ θα περατωθούν στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, όπου ευελπιστούμε να έχουμε και την ανακοίνωση των ονομάτων των μετατεθέντων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε πως  η Γενική Διεύθυνση Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρείχε διευκρινίσεις αναφορικά με τις ημερομηνίες ανάληψης υπηρεσίας μετατιθέμενων εκπαιδευτικών από και προς τα Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ), οι οποίες κατά τα φαινόμενα θα ισχύσουν και για τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ.  – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

2. Μετά τη διενέργεια των Μεταθέσεων του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το 2022, αναμένεται η κοινή Εγκύκλιος Μετατάξεων για εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ και ακολούθως η των Αποσπάσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Δείτε επίσης

Κόπτσης για διορισμούς-Πίνακες ειδικής-υπηρέτηση οργανικής νεοδιόριστων-ωράριο Νηπιαγωγών 

Διορισμοί-Προκήρυξη Ειδικής Αγωγής: Μια πρόσληψη για κάθε αποχώρηση-Από Προσωρινούς Πίνακες προσλήψεις αναπληρωτών 

Σχετικά με την επικαιροποίηση φακέλων αναπληρωτών για την κατάρτιση πινάκων ΑΣΕΠ για την Ειδική Αγωγή – Ενημέρωση 

Ελεγχος προσωπικών στοιχείων αναπληρωτών στο ΟΠΣΥΔ: Ενημέρωση από τον ΠΑΣΑΔ 

Μονιμοποίηση εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Ο ν. 4589/2019 προβλέπει έκδοση Υ.Α με κριτήρια κρίσης καταλληλότητας 

Αριθμός μόνιμων διορισμών: Θα καθορισθεί τον Μάιο-Η Προκήρυξη Ειδικής Αγωγής θα εκδοθεί μετά τις 20 Απριλίου 

Πριν φύγετε

Οδηγός: Αδειες μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ

Σχολεία-μέτρα κορονοϊού: Η νέα απόφαση με τις αλλαγές για την αποφυγή διάδοσης του covid-19 

Κάλεσμα ΠΟΣΕΕΠΕΑ στη Γενική Απεργία την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση