Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για Προκήρυξη 3ΕΑ/2022: Πρώτα η αίτηση στο ΑΣΕΠ μετά τα δικαιολογητικά στο ΟΠΣΥΔ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για Προκήρυξη 3ΕΑ/2022: Πρώτα η αίτηση στο ΑΣΕΠ μετά τα δικαιολογητικά στο ΟΠΣΥΔ-Τι θα γίνει με τη φετινή προϋπηρεσία – Ενημέρωση από τον ΠΑΣΑΔ.

Σχετικά με την Προκήρυξη 3ΕΑ/2022 και την κατάθεση αιτήσεων στο ΑΣΕΠ και την κατάθεση δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ, εξέδωσε ενημερωτικό σημείωμα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ).

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Συλλόγου:
  1. Αναμένεται η κοινοποίηση της Πρόσκλησης του ΥΠΑΙΘ για την κατάθεση δικαιολογητικών με πιθανή  προθεσμία από 4 έως 25 Μαΐου.
  2. Πρώτα θα πρέπει να κατατεθεί από τους υποψήφιους η αίτηση στο ΑΣΕΠ και μετά θα ακολουθήσει η ανάρτηση δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ, καθώς στην αίτηση που θα γίνει στο ΟΠΣΥΔ θα υπάρχει πεδίο στο οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης στο ΑΣΕΠ.
  3. Αναμένεται η καταχώριση της φετινής προϋπηρεσία στο ΟΠΣΥΔ και έτσι θα πρέπει να υπολογίσθούν μόνο τις επιπλέον ημέρες 4-23/5 ώστε να αποτυπωθεί η συνολική προϋπηρεσία.
  4. Στο ΟΠΣΥΔ θα υπάρχει αναλυτικός οδηγός που θα περιγράφει βήμα-βήμα τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και ανάρτησης των δικαιολογητικών.
Ακολουθεί το ενημερωτικό σημείωμα του ΠΑΣΑΔ
Ενημέρωση σχετικά με την προκήρυξη 3ΕΑ/2022

Η προθεσμία για την ανάρτηση δικαιολογητικών θα είναι -πιθανότατα- από 4 έως 25 Μαΐου. Αναμένεται να υπογραφεί και να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα.

Συνάδελφοι, επαναλαμβάνουμε ότι πρώτα θα πρέπει να ολοκληρώσουμε την αίτηση στο ΑΣΕΠ και μετά την ανάρτηση δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ, καθώς στην αίτηση που θα γίνει στο ΟΠΣΥΔ θα υπάρχει πεδίο στο οποίο θα πρέπει να συμπληρώσουμε τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής μας στο ΑΣΕΠ.

Μέχρι τις 4 Μαΐου που ξεκινούν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ, αναμένεται να έχει καταχωρηθεί και η φετινή προϋπηρεσία όλων μας στο ΟΠΣΥΔ έως και την ημέρα εκείνη, οπότε εμείς, αν γίνει αυτό, θα πρέπει να υπολογίσουμε μόνο τις επιπλέον ημέρες 4-23/5 για να βρούμε τη συνολική μας προϋπηρεσία.

Τέλος, στο ΟΠΣΥΔ θα υπάρχει αναλυτικός οδηγός που θα περιγράφει βήμα-βήμα τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και ανάρτησης των δικαιολογητικών.

ΠΑΣΑΔ

Δείτε επίσης

Προσκλήσεις για υποβολή δικαιολογητικών Προκηρύξεων ΑΣΕΠ: Τι θα περιέχουν, που και πως θα κατατίθενται 

Προκήρυξη 3ΕΑ 2022 ΑΣΕΠ: ΦΕΚ-διαδικασία αιτήσεων εκπαιδευτικών EAE Π.Ε-Από 4 έως 23.05.2022 

Μοριοδότηση προϋπηρεσίας δυσπρόσιτων-τρίμηνων συμβάσεων: Τι προβλέπουν οι Προκηρύξεις ΑΣΕΠ 

Πως αποδεικνύεται η Εξειδίκευση στην ΕΑΕ από τους εκπαιδευτικούς 

Δείτε ακόμη

Πως πληρώνω το παράβολο ΑΣΕΠ: Αναλυτικές οδηγίες και video 

Πως επικυρώνονται τίτλοι-πιστοποιητικά-βεβαιώσεις: Οδηγίες και κατευθύνσεις από το ΑΣΕΠ 

Πως κάνουμε εγγραφή στο ΟΠΣΥΔ ως νέοι χρήστες: Η διαδικασία βήμα-βήμα σε video και σε Εγχειρίδιο

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση