Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ-εκπαιδευτικών σε γενικά σχολεία-ειδική αγωγή-Παράλληλη Στήριξη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ-εκπαιδευτικών σε γενικά σχολεία-ειδική αγωγή-Παράλληλη Στήριξη – Ενημέρωση της Γεωργίας Μπουλμέτη και του Βασίλη Βούγια.

Ενημέρωση για προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ-εκπαιδευτικών

Της Γεωργίας Μπουλμέτη και του Βασίλη Βούγια – 31.10.2022

Σύμφωνα με σημερινές μας πληροφορίες, τελικά προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τις ανάγκες των γενικών σχολείων θα ανακοινωθούν από το ΥΠΑΙΘ είτε αύριο 1η Νοεμβρίου (πιθανότατα), είτε μεθαύριο 2α Νοεμβρίου 2022.

Εγγραφα για καταχώριση κενών για εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη και ειδικά σχολεία και ΚΕΔΑΣΥ

Αναφορικά με τις προσλήψεις ΕΕΠ και ΕΒΠ, την περασμένη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 απεστάλη από το ΥΠΑΙΘ έγγραφο προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τις ΠΔΕ με το οποίο ζητείται η καταχώριση στο ΟΠΣΥΔ, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και την Τρίτη 1η Νοεμβρίου από τις Δ/νσεις και Τετάρτη 2 και Πέμπτη 3 Νοεμβρίου από τις ΠΔΕ, των αναγκών στα πλαίσια της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης, σε Σχολικούς Νοσηλευτές (ΠΕ25) και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ).

Υπενθυμίζουμε πως ήδη οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τα ΚΕΔΑΣΥ έχουν καταχωρίσει στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) τα λειτουργικά κενά σε αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ και σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Προσλήψεις Παράλληλης και Ειδικής Αγωγής

Σύμφωνα με τα παραπάνω αναμένονται προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ αλλά και εκπαιδευτικών στα πλαίσια της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης-Παράλληλη Στήριξη και στα ειδικά σχολεία και ΚΕΔΑΣΥ έως τα μέσα Νοεμβρίου 2022.

Προσλήψεις 400 Κοινωνικών Λειτουργών ΠΕ30 και Ψυχολόγων ΠΕ23

Αναφορικά με τις προσλήψεις 400 Κοινωνικών Λειτουργών ΠΕ30 και Ψυχολόγων ΠΕ23, από το Πρόγραμμα “Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς”, βρίσκεται προς υπογραφή η Απόφαση με τον καθορισμό των σχολικών μονάδων, ώστε να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ.

Προσλήψεις αναπληρωτών έως σήμερα

Εως σήμερα  έχουν προσληφθεί 38.934 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), σε όλες τις δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά την Α και Β Φάση προσλήψεων αναπληρωτών για το 2022-23.

Δείτε επίσης

Εκλογές Υπηρεσιακών Συμβουλίων 2022: Πώς ψηφίζω για ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ | Οδηγίες 

Εκλογές υπηρεσιακών συμβουλίων ΕΕΠ-ΕΒΠ: Πως ψηφίζουμε και γιατί, για το ΚΥΣΕΕΠ και τα ΠΥΣΕΕΠ 

Κεραμέως για απεργίες εκπαιδευτικών-σχολική βία-το πως εξελίσσεται η χρονιά | video 

Εκπαιδευτικοί παραμεθόριων-νησιωτικών-ορεινών περιοχών: Εξετάζεται παροχή οικονομικών κινήτρων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση