Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ: Για Γ Φάση-Ειδική πρόσκληση-Παράλληλη Στήριξη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ: Για Γ Φάση-Ειδική πρόσκληση-Παράλληλη Στήριξη-Των τ. αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια.

Αναφορικά με την πραγματοποίηση της Γ Φάσης προσλήψεων αναπληρωτών, η οποία κατά μεγάλη πιθανότητα θα διενεργηθεί σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, έχουμε να επισημάνουμε για τα θέματα που αφορούν στις προσλήψεις μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ)και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) τα εξής.

1. Δεν θα υπάρξουν προσλήψεις αναπληρωτών μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) στην παρούσα Γ Φάση.

2. Αναμένεται την επόμενη εβδομάδα η Ειδική Πρόσκληση για ειδικότητες ΕΕΠ (δείτε ακολούθως), όπου και θα μπορέσουν να καταθέσουν αίτηση πρόσληψης και υποψήφιοι αναπληρωτές, οι οποίοι δεν είχαν υποβάλλει αίτηση στην αρχική πρόσκληση τον Αύγουστο 2021.

3. Μετά τον μήνα Νοέμβριο 2021 έχουν προγραμματισθεί και αναμένονται προσλήψεις μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), για τις ανάγκες της Παράλληλης Στήριξης.

Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγιας

______________

Γ Φάση προσλήψεων αναπληρωτών

Σήμερα, Παρασκευή 22.10 η Υφυπουργός ΠΑΙΘ κα Ζ. Μακρή στα πλαίσια συζήτησης Επίκαιρης Ερώτησης στη Βουλή για συγχωνεύσεις τμημάτων, ανέφερε πως σήμερα θα πραγματοποιηθούν 2.500 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η Υπουργός ΠΑΙΘ κα Κεραμέως ανέφερε εχθές Πέμπτη 21.10 σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά 90,1, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις συγχωνεύσεις τμημάτων, ότι τις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες θα γίνουν προσλήψεις εκπαιδευτικών για να καλυφθούν τα κενά που έχουν προκύψει από λήψη αδειών εκπαιδευτικών.

______________

Ειδική Πρόσκληση μελών ΕΕΠ

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, απέστειλε σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) της χώρας, έγγραφο υπ. αριθμ. 133185/Ε4/20-10-2021, με το οποίο καλούνται να προβούν στην ηλεκτρονική καταχώριση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ), των λειτουργικών κενών σε αναπληρωτές μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ).

Η καταγραφή γίνεται

προκειμένου να εκδοθεί Ειδική Πρόσκληση σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν. 4547/2018 (ΦΕΚ 102 Α ́), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Σημειώνεται ότι
  1. Το παρόν αφορά μόνο στις Δ/νσεις Εκπ/σης που περιλαμβάνονται στα φύλλα του excel-(Δείτε ακολούθως στο φύλλο excel ποιες περιλαμβάνονται)
  2. Για τις Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης το ΟΠΣΥΔ θα είναι διαθέσιμο εντός της ημέρας για την καταχώριση των κενών που αφορούν αποκλειστικά στην αρμοδιότητά τους, ήτοι τα ΣΔΕΥ-ΚΕΔΑΣΥ και τα ΚΕΔΑΣΥ.
Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ με Υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΑΙΘ
Ζέτα Μακρή-Παράλληλη στήριξη: 125% αύξηση στα αιτήματα από το 2016-17-Ειδική πρόσκληση για Σχολ. Νοσηλευτές
 Εγγραφο: ΚΕΔΑΣΥ-προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού αξίας 520.234,56 €
Εγκύκλιος: Αδειες δημοσίων υπαλλήλων-Μονίμων και ορισμένου χρόνου-Τι αλλάζει
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση