Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση κενών ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ για Ψυχολόγους και Κοιν. Λειτουργούς που διορίζονται ή αποσπώνται

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση κενών ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ για Ψυχολόγους και Κοιν. Λειτουργούς που διορίζονται ή παίρνουν Απόσπαση – Των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια.

Ενημέρωση κενών ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ

Ενημέρωση για τους Ψυχολόγους-ΠΕ23 και Κοινωνικούς Λειτουργούς-ΠΕ30, οι οποίοι θα υποβάλλουν αίτηση για μόνιμο διορισμό ή έχουν πάρει απόσπαση σε ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ και θα κληθούν στη συνέχεια να δηλώσουν τα ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ στα οποία έχουν διοριστεί μόνιμα ή έχουν πάρει απόσπαση, κοινοποίησαν οι Αιρετοί στο ΚΥΣΕΕΠ Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας.

Επιπροσθέτως οι Αιρετοί παραθέτουν και Πίνακα με ενδεικτικά κενά σε ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ.

Ακολουθεί η ενημέρωση των Αιρετών

Ενημέρωση από Αιρετούς ΚΥΣΕΕΠ για τα κενά σε ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ, προς ενημέρωση των μελών ΕΕΠ Ψυχολόγων-ΠΕ23 και Κοινωνικών Λειτουργών-ΠΕ30

Της Γεωργίας Μπουλμέτη και του Βασίλη Βούγια

Τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) Ψυχολόγοι-ΠΕ 23 και Κοινωνικοί Λειτουργοί-ΠΕ30, τα οποία θα υποβάλλουν αίτηση για μόνιμο διορισμό ή όσα έχουν πάρει απόσπαση σε ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ, θα κληθούν στη συνέχεια να δηλώσουν τα ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ στα οποία έχουν διοριστεί μόνιμα ή έχουν πάρει απόσπαση και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα και με την Εγκύκλιο υπ. αρ. πρωτ. 100252/E2/12-8-2021 – ΑΔΑ: 6ΧΒΩ46ΜΤΛΗ-ΦΦ4, του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού  με θέμα: “Οδηγίες για την προσωρινή τοποθέτηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης και των μεταταγμένων εκπαιδευτικών”, είναι η εξής:

  1. Προσωρινή τοποθέτηση Νεοδιόριστων και Μεταταγμένων (δεν έχουμε στους κλάδους ΕΕΠ-ΕΒΠ υπεράριθμους ή στη διάθεση, όπως στους εκπαιδευτικούς).
  2. Στη συνέχεια τοποθέτηση των αποσπασμένων από άλλες περιοχές και των προς απόσπαση εντός της περιοχής.

Τα κενά στα ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ, υπενθυμίζουμε ότι είναι ίδια Οργανικά και Λειτουργικά. Στην προσπάθεια μας, ως Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ να υποστηρίξουμε τη διαδικασία των αιτήσεων για τους συναδέλφους,  παραθέτουμε τον παρακάτω πίνακα με τα ενδεικτικά ΚΕΝΑ σε ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ.

Δείτε σχετικά

Οργανικά κενά ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ Αττικής-Ιούλιος 2023: Πίνακας με κενά Ψυχολόγων και Κοιν. Λειτουργών 

Διορισμοί στην ειδική αγωγή 2023: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις μετά τα ΦΕΚ-Η διαδικασία έως την τοποθέτηση βήμα-βήμα 

Οδηγίες προσωρινής τοποθέτησης νεοδιόριστων και μεταταγμένων εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Παιδείας 

Αιτήσεις διορισμού ΠΕ23-ΠΕ30 στα ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ από Τρίτη 25 έως και Δευτέρα 31.07.2023 | Εγγραφο 

Οδηγίες ΟΠΣΥΔ-διορισμοί 2023: Το εγχειρίδιο αίτησης για εκπ/κούς ΕΑΕ, Ψυχολόγους και Κοιν. Λειτουργούς 

Περιοχές διορισμού εκπ/κών και θέσεις ΣΔΕΥ για ΠΕ23 και ΠΕ30-Θέσεις διορισμών-γεωγραφική κατανομή περιοχών 

Αποσπάσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Τα ονόματα των αποσπασθέντων 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση