Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ 24.04.2020: Οριστικοί πίνακες Ειδικής, προσωρινοί πίνακες Γενικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ 24.04.2020: Οριστικοί πίνακες Ειδικής, προσωρινοί πίνακες Γενικής – Ο χρόνος ανακοίνωσής των Πινάκων Ειδικής μετράει αντίστροφα από τα τέλη της άλλης εβδομάδας.

Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ 24.04.2020

Ειδική

Στο στάδιο των τελευταίων ελέγχων των ενστάσεων εκτιμούμε πως βρίσκονται οι πίνακες της Ειδικής. Όποτε ο χρόνος ανακοίνωσής τους μετράει αντίστροφα από τα τέλη της αλλης εβδομάδας καθώς στις αρχές της πιθανολογούμε πως η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί.

Γενική

Εκτιμούμε πως έχει γίνει ένας τυπικός έλεγχος μόνο σημαντικών στοιχείων (πχ διδακτορικά και αναγνωρίσεις προϋπηρεσίας), φυσικά απ τον μόνο οργανισμό που μπορεί να ελέγξει κι αυτός είναι το Υπουργείο (άλλωστε αυτό γινόταν και μέχρι σήμερα) και υποπτευόμαστε πως αυτος ο έλεγχος θα δώσει στο ΑΣΕΠ τη δυνατότητα να προχωρήσει στην έκδοση Προσωρινών Πινάκων μέσα στον Ιούνιο ή παράλληλα με την Ειδική.

Απ’ αυτούς τους πίνακες που δε θα είναι κυρωμένοι είναι πολύ πιθανόν να σχεδιάζονται να γίνουν οι νέες προσλήψεις αναπληρωτών (ίσως Ιούλιο η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων και Σεπτέμβρη η πρόσληψη) του 20/21.

Το επιχείρημα που μάλλον θα χρησιμοποιηθεί και θα το αναμένουμε, είναι η αντισυνταγματικότητα(!!!) των σημερινών πινάκων, οι οποίοι όμως σύμφωνα με τον 4589 είναι οι μόνοι νόμιμοι!

Συνάδελφοι, κρίναμε εξαιρετικά κρίσιμη τούτη την ενημέρωση και την παρουσιάσαμε πριν τη θέση μας για το απίστευτο νομοσχέδιο που κατατέθηκε για διαβούλευση και για το οποίο θ’ ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση.

Για τα παραπάνω τώρα, θα ενημερώσουμε με επιστολή μας τη ΔΟΕ και τη νομική της σύμβουλο καθώς και την ΟΛΜΕ.

ΠΑΣΑΔ

 Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ για ξένη γλώσσα: Μοριοδοτείται και με πράξη αναγνώρισης του ΣΑΕΠ
Οριστικοί Πίνακες Προκήρυξης 5ΕΑ/2019: Εκπαιδευτικών Β/θμιας ΕΑΕ, κατηγορίας ΔΕ κλάδων ΔΕ01, ΔΕ02
Οριστικοί 3ΕΑ Ειδικής Αγωγής: Tέλη του μηνός Απριλίου με αρχές Μαΐου 2020
Ολοκλήρωση Προκήρυξης 3ΕΑ: Για τον διορισμό εκπαιδευτικών-Οριστικοί Πίνακες | Ψήφισμα

Πριν φύγετε

Μοριοδότηση εκπαιδευτικής υπηρεσίας ανά κλάδο και διπλή για δυσπρόσιτα | Ανάλυση
Διετής Ισχύς Πινάκων ΑΣΕΠ από τριετής: Το σκεπτικό του Υπουργείου Παιδείας
Πρόβλεψη 5.800 προσλήψεων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

3 Σχόλια

  1. ΔΕΔΕΣ ΑΤΗΑΝΑΣΙΟΣ σε

    ειναι δυνατον να κανουν προσληψεις χωρις οριστικα αποτελεσματα?και αν καποιοι δεν δουλεψουν και μετα απο ενσταση αποδειχτει οτι αυτοι επρεπε να δουλευουν και οχι αυτοι απο τους πρωσορινους…μετα τι γινετε?ΧΑΜΟΣ.ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ .ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕΡΕΖΙΛΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

  2. Σιλια σε

    Κύριε Βούγια έχετε εσείς κάποιο νεότερο για το αν θα βγουν τα αποτελέσματα της ειδικής αυτή την εβδομάδα?

Γράψτε μία απάντηση