Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας για την τέλεση του 40ημέρου μνημόσυνου του εκλιπόντος συναδέλφου Στάθη Καλού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας για την τέλεση του 40ημέρου μνημόσυνου του εκλιπόντος συναδέλφου Στάθη Καλού – Θα τελεστεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 9:30 π.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Λαμίας.

Ενημέρωση ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας

Για το 40ήμερο μνημόσυνο του εκλιπόντος αγαπημένου συναδέλφου Στάθη Καλού ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΕΠΕΑ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το οποίο θα τελεστεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 9:30 π.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Λαμίας.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Π. Μπακογιάννη 2, Τ.Κ 35100, Λαμία, Email: seepeastella@yahoo.gr

Ιδρυτικό μέλος της Παν. Ομοσπονδίας Ειδικού Εκπ/κού Προσ/κού Ειδικής Αγωγής(ΠΟΣΕΕΠΕΑ)

Λαμία, 02/11/2023

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας για την τέλεση του 40ημέρου μνημόσυνου του εκλιπόντος συναδέρφου μας Στάθη Καλού»

Ο ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει τα μέλη του και όλους τους συναδέρφους εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ ότι την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 9:30 π.μ. θα τελεστεί στο Ιερό Ναό της Αγ. Βαρβάρας Λαμίας το 40ήμερο μνημόσυνο του αγαπητού συνάδερφου και φίλου μας Στάθη Καλού (Λογοθεραπευτή).

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

Βούγιας Βασίλειος              Κυργιόπουλος Γιάννης

Δείτε επίσης

112 και για κλειστά σχολεία, αντί να ψάχνουν οι γονείς στα site, δήλωσε ο Υπουργός Β. Κικίλιας 

Νομοθετικές πρωτοβουλίες Υπ. Παιδείας: Eνίσχυση Επαγγελματικής Εκπ/σης-Αναβάθμιση ΔΠΘ-Λειτουργία Ακαδ. Αθηνών 

 Πρόεδρος ΑΣΕΠ-διοριστέοι 2008: “Δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι ο επιτυχών είναι και διοριστέος”

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση