Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση στοιχείων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ στο MySchool εν όψει των εκλογών αιρετών | Εγγραφο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση στοιχείων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ στο MySchool εν όψει των εκλογών των αιρετών εκπροσώπων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων – Εγγραφο ΥΠΑΙΘ προς Διευθυντές σχολείων και Προϊσταμένους ΚΕΔΑΣΥ.

Ενημέρωση στοιχείων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ

Με το υπ. αριθμ. 129934/Ε3/21-10-2022 έγγραφο της της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Μαρίας Δόκου, καλούνται οι Διευθυντές Σχολικών μονάδων της Χώρας και οι Προϊσταμένους Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ. να μεριμνήσουν για την ενημέρωση-επιβεβαίωση των στοιχείων των εκπαιδευτικών – μονίμων και αναπληρωτών – στo ηλεκτρονικό σύστημα MySchool, εν όψει της προγραμματιζόμενης διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ

Αναλυτικά το έγγραφο

Θέμα: «Ενημέρωση στοιχείων εκπαιδευτικών στο ηλεκτρονικό σύστημα MySchool»

Εν όψει της προγραμματιζόμενης διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 22 του Ν. 4728/2020 (186 Α΄), παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την ενημέρωση-επιβεβαίωση των στοιχείων των εκπαιδευτικών (μονίμων και αναπληρωτών), που είστε αρμόδιοι να τηρείτε στo ηλ. σύστημα MySchool.

Συγκεκριμένα, πρέπει να επιβεβαιωθούν-ενημερωθούν τα πεδία του Ονοματεπώνυμου, του Πατρώνυμου, του Μητρώνυμου καθώς και αυτό της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), τα οποία αποτελούν όλα απαραίτητα στοιχεία της εκλογικής διαδικασίας.

Είναι αυτονόητο, ότι σε περίπτωση αναντιστοιχίας, θα πρέπει να διορθωθούν και τα στοιχεία που αφορούν τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης στις οποίες υπάγονται οι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και μη.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΟΚΟΥ

Δείτε σχετικά

Υποψήφιοι αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ 2022: Για τις εκλογές εκπροσώπων του ΕΕΠ-ΕΒΠ της 5ης Νοεμβρίου | Ονόματα 

Υποψήφιοι αιρετοί ΠΥΣΕΕΠ 2022 για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου | Ονόματα 

Υποψήφιοι αιρετοί ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ 2022 για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου | Ονόματα 

ΠΟΣΕΕΠΕΑ-εκλογές αιρετών 2022: Συμμετέχει στη διαδικασία 

ΟΛΜΕ-εκλογές Υπηρεσιακών Συμβουλίων: Οσοι καλούν σε αποχή έχουν στόχο να μην υπάρχουν αιρετοί! 

ΔΟΕ-εκλογές Υπηρεσιακών Συμβουλίων: Στις 5 Νοεμβρίου ο κλάδος αποκτά και πάλι γνήσιους αιρετούς 

Απόφαση: Εκλογές αιρετών 5 Νοεμβρίου 2022 

Ανακοινοποίηση Εγκυκλίου εκλογών αιρετών Υπηρεσιακών Συμβουλίων εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022

Διαδικασία εκλογής αιρετών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ, με ηλεκτρονική ψηφοφορία, για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια | ΦΕΚ 

Προεδρικό Διάταγμα 1/2003

Αρθρα 21 και 36 του π.δ. 1/2003

Αρθρα 29, 30, 31, 43, 44 και 45 του π.δ. 1/2003

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση