Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εντός εβδομάδας η εγκύκλιος αποσπάσεων εκπαιδευτικών: Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι πλην νεοδιόριστων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εντός εβδομάδας η εγκύκλιος αποσπάσεων εκπαιδευτικών: Δικαίωμα υποβολής άιτησης έχουν όλες και όλοι οι συνάδελφοι εκτός από τους νεοδιόριστους – Ενημέρωση από τον τ. αιρετό ΚΥΣΠΕ  Ν. Φασφαλή.

Εντός εβδομάδας η εγκύκλιος αποσπάσεων

Ενημερωτικό κοινοποίησε ο τ. αιρετός ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής, σύμφωνα με το οποίο η σχετική εγκύκλιος για την υποβολή αιτήσεων απόσπασης είναι έτοιμη και θα εκδοθεί εντός της εβδομάδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Μετά την πραγματοποίηση των Μεταθέσεων των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ακολουθεί η διαδικασία των αποσπάσεων από Νομό σε Νομό.

Σύμφωνα με τα όσα έχω πληροφορηθεί από τις υπηρεσίες του Υπουργείου η σχετική εγκύκλιος για την υποβολή αιτήσεων απόσπασης είναι έτοιμη και θα εκδοθεί εντός της εβδομάδας.

Δικαίωμα υποβολής έχουν όλες και όλοι οι συνάδελφοι εκτός από τους νεοδιόριστους.

Τα πραγματικά κενά παραμένουν χιλιάδες με βάση τα επίσημα στοιχεία που συγκέντρωσα απο τις υπηρεσίες του Υπουργείου και ήδη δημοσιοποίησα.

Απαίτηση του Κλάδου είναι η διαδικασία των αποσπάσεων από Νομό σε Νομό να ολοκληρωθεί το συντομότερο και φυσικά πριν τη λήξη του διδακτικού έτους.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της λειτουργίας των Υπηρεσιακών Συμβουλίων των Εκπαιδευτικών μόνο με τα διορισμένα μέλη και χωρίς τη συμμετοχή των Αιρετών, δηλώνω για άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσω ασυμβίβαστα τον αγώνα για την αποκατάσταση του θεσμού,παραμένω δίπλα σας, είμαι στη διάθεσή σας και θα σας ενημερώνω συνεχώς για ότι υπάρχει.

Μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την επάνοδο των Αιρετών εκπροσώπων του Κλάδου που διασφαλίζουν την Διαφάνεια και την Ισονομία των αποφάσεων.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Φασφαλής Νίκος

Δείτε επίσης

Νομοθετικό πλαίσιο υπηρεσιακών μεταβολών εκπαιδευτικών: Με όλες τις τελευταίες νομοθετικές αλλαγές
Εγιναν οι μεταθέσεις Πρωτοβάθμιας: ΠΕ 70 ποσοστό ικανοποίησης 87,47% – ΠΕ60 54,83%
Ερευνα ΚΕΜΕΤΕ για την Τηλεκπαίδευση: Μορφωτικές ανισότητες και συνέπειες στα εργασιακά δικαιώματα
Γνωμοδότηση: Δικαίωμα παραίτησης αντικαταστατών αιρετών μελών Υπηρεσιακών Συμβουλίων
 Σύσκεψη 4 ΣΕΠΕ Ανατολικής Αττικής για το μπλοκάρισμα του δοτού ΠΥΣΠΕ-Στάση Εργασίας-Διαγραφή
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση