Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Επείγουσα ανακοίνωση ΠΕΕΚΕ: Τρίτη 22.06 συνάντηση ΟΛΜΕ με Υπουργό Παιδείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επείγουσα ανακοίνωση ΠΕΕΚΕ: Τρίτη 22.06 συνάντηση ΟΛΜΕ με Υπουργό Παιδείας για συζήτηση θεμάτων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες ΥΠΑΙΘ.

Επείγουσα ανακοίνωση ΠΕΕΚΕ

Επείγουσα ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ενωση Εκπαιδευτικών Κοινωνικών Επιστημών (ΠΕΕΚΕ), με την οποία πληροφορεί πως η ΟΛΜΕ θα συναντηθεί εκτάκτως με την Υπουργό ΠΑΙΘ κα Ν. Κεραμέως την Τρίτη 22.06.2021 προς συζήτηση θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και των νέων νομοθετικών πρωτοβουλιών του ΥΠΑΙΘ.

Ετσι, η ΠΕΕΚΕ,

καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να είναι στο Υπουργείο Παιδείας και την Τρίτη 22.06 αλλά και στην προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας της Τετάρτης 23.06.2021, για τον εξοστρακισμό των Κοινωνικών Επιστημών από την εκπαίδευση.

______________

Η επείγουσα ανακοίνωση της ΠΕΕΚΕ

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, η Υπουργός Παιδείας κάλεσε το ΔΣ της ΟΛΜΕ την Τρίτη, 22.06.2021 και ώρα 15.00 σε συνάντηση ώστε να συζητηθούν θέματα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατανοείτε τη σοβαρότητα της κατάστασης,

συνεπώς με γνώμονα τη σπουδαιότητα της παρουσίας μας σε μια τέτοια στιγμή, καλούμε τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ78 (Κοινωνικών Επιστημών) μόνιμους, αναπληρωτές, που εργάζονται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους συντονιστές εκπαιδευτικού έργου, τους φοιτητές των τμημάτων μας να παρίστανται στο Υπουργείο την Τρίτη 22.06.2021 και ώρα 14.30, ώστε να ασκηθεί η μέγιστη πίεση τη στιγμή που η ΟΛΜΕ θα συζητά επί των θεμάτων Δευτεροβάθμιας με την Υπουργό.

Η παράσταση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 23.06.2021 και ώρα 14.00 ισχύει κανονικά.

Οι κοινωνικοί επιστήμονες

πρέπει να διεκδικήσουν τα αυτονόητα, τη θέση τους στην εκπαίδευση, την προστασία του γνωστικού τους αντικειμένου, τα δικαιώματα των μαθητών τους. Θα είμαστε εκεί μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημά μας.

Ο εξοστρακισμός ενός ολόκληρου κλάδου από την εκπαίδευση

άλλωστε δεν είναι μόνο θέμα των πληγέντων αλλά θέμα Παιδείας, συνεπώς καλούμε όλους τους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς να είναι εκεί.

Κοινωνικές Επιστήμες και Τέχνες αδιαμφισβήτητα έχουν θέση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Τρίτη, 22.06.2021 (14.30) την ώρα συνάντησης ΟΛΜΕ με την Υπουργό Παιδείας
Τετάρτη 23.06.2021 (14.00) Παράσταση διαμαρτυρίας ΟΛΜΕ και ενώσεων των πληγέντων κλάδων.

Με εκτίμηση, τα μέλη της Δ.Ε. της Π.Ε.Ε.Κ.Ε.

Δείτε σχετικά

Παράσταση διαμαρτυρίας ΠΕΕΚΕ στο Υπουργείο Παιδείας για τον εξοστρακισμό των Κοινωνικών Επιστημών
ΟΛΜΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για Κοινωνικές Επιστήμες-Καλλιτεχνική Παιδεία και τα ωρολόγια προγράμματα-23.06.2021
ΠΕΕΚΕ: Κατεπείγουσες δράσεις εν όψει πλήρους απουσίας των μαθημάτων Κοινωνικών Επιστημών από το Λύκειο
Ψήφισμα-Κοινωνικές Επιστήμες: Για την επαναφορά τους στο Λύκειο

Πριν φύγετε

Αποσπάσεις σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και Περιφερειακές Δ/νσεις, εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας για το 2021-22
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση