Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Επιλογή Περιφερειακών Δ/ντών: Αποχώρησαν καταγγέλλοντας οι Αιρετοί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποχωρήσαμε από τη διαδικασία και καλέσαμε τον Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου να παρέμβει άμεσα και να ακυρώσει την ενέργεια΄αυτή, ώστε να εξασφαλιστεί η νομιμότητα και η διαφάνεια των διαδικασιών.

Εκτακτη ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Π.Ε. Βασίλης Παληγιάννης και Νίκος Φασφαλής και Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. Δημήτρης Πεππές, καταγγέλλοντας πως ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Επιλογής Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης αρνήθηκε στα Αιρετά μέλη του Συμβουλίου να λάβουν γνώση της αναλυτικής βαθμολογίας του κάθε μέλους , ανά υποψήφιο.

Μετά από αυτό οι Αιρετοί αποχώρησαν από τη διαδικασία και κάλεσαν τον Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου να παρέμβει άμεσα και να ακυρώσει την ενέργεια αυτή, ώστε να εξασφαλιστεί η νομιμότητα και η διαφάνεια των διαδικασιών.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση

Δείτε επίσης

Υπ. Παιδείας: «Η καταγγελία των τριών Aιρετών είναι εντελώς ανυπόστατη» 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση