Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Επιλογή τοποθέτησης: Ολοι οι Πίνακες με τη σειρά τελευταίου αναπληρωτή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Επιλογή τοποθέτησης: Ολοι οι Πίνακες με τη σειρά του τελευταίου αναπληρωτή που τοποθετήθηκε σε κάθε Νομό – ΠΕ70 και ΠΕ60 Γενικής, ΠΕ71 και ΠΕ70 ΕΑΕ, ΠΕ61 και ΠΕ60 ΕΑΕ, ΠΕ06.

Επιλογή τοποθέτησης

Δημοσιεύουμε συγκεντρωτικά, Πίνακες με τον αριθμό προσλήψεων και τον αριθμό της σειράς του τελευταίου αναπληρωτή που τοποθετήθηκε σε κάθε Νομό,  προς διευκόλυνση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών  που επιθυμούν να διαλέξουν πιθανές περιοχές τοποθέτησης.
Των εκλεκτών συναδέλφων Φάνη Βουγά και Νίκου Πλάτσκοβιτς

Δάσκαλοι ΠΕ70 Γενικής – ΖΕΠ

Προς διευκόλυνση όλων τον αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΠΕ70 (Γενική – ΤΥ ΖΕΠ), που επιθυμούν να διαλέξουν πιθανές περιοχές τοποθέτησης, επεξεργασμένος Πίνακας με τον αριθμό προσλήψεων και τον αριθμό της σειράς του τελευταίου αναπληρωτή που τοποθετήθηκε σε κάθε Νομό.

Δείτε τον Πίνακα

__________________________________________

Νηπιαγωγοί ΠΕ60 Γενικής

Προς διευκόλυνση όλων των αναπληρωτών που επιθυμούν να διαλέξουν πιθανές περιοχές τοποθέτησης ( ΠΕ 60) ένας Πίνακας με τον αριθμό της σειράς του τελευταίου αναπληρωτή που τοποθετήθηκε σε κάθε νομό στην πρώτη φάση. Ο πίνακας έγινε με βάση τα δεδομένα της χρόνιας 2018-2019.

Δείτε τον Πίνακα

Δείτε και ακολούθως

__________________________________________

Δάσκαλοι Ειδικής Αγωγής ΠΕ71 και ΠΕ70 ΕΑΕ

Προς διευκόλυνση όλων των αναπληρωτών που επιθυμούν να διαλέξουν πιθανές περιοχές τοποθέτησης ( ΠΕ71 και ΠΕ 70 ΕΑΕ) ένας Πίνακας με τον αριθμό της σειράς του τελευταίου αναπληρωτή που τοποθετήθηκε σε κάθε νομό στην πρώτη φάση. Ο πίνακας έγινε με βάση τα δεδομένα της χρόνιας 2018-2019.

Δείτε τον Πίνακα

__________________________________________

Νηπιαγωγοί Ειδικής Αγωγής ΠΕ61 και ΠΕ60 ΕΑΕ

Προς διευκόλυνση όλων των αναπληρωτών νηπιαγωγών που επιθυμούν να διαλέξουν πιθανές περιοχές τοποθέτησης ( ΠΕ61και ΠΕ 60 ΕΑΕ) ένας Πίνακας με τον αριθμό της σειράς του τελευταίου αναπληρωτή που τοποθετήθηκε σε κάθε νομό στην πρώτη φάση.  Ο πίνακας έγινε με βάση τα δεδομένα της χρόνιας 2018-2019. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμος.

Δείτε τον Πίνακα

__________________________________________

Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας

Προς διευκόλυνση όλων των αναπληρωτών ΠΕ06 που επιθυμούν να διαλέξουν πιθανές περιοχές τοποθέτησης, ένας Πίνακας με τον αριθμό της σειράς του τελευταίου αναπληρωτή που τοποθετήθηκε σε κάθε νομό στην πρώτη φάση. Ο πίνακας έγινε με βάση τα δεδομένα της χρόνιας 2018-2019.

Δείτε τον Πίνακα

__________________________________________

Δείτε επίσης

Προσλήψεις Α Φάσης 2018-19: Αριθμοί και ημερομηνίες

Περιοχές πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Παράταση ισχύος Πινάκων 2018-19: Οι Υπουργικές Αποφάσεις

Χρονοδιάγραμμα προσλήψεων αναπληρωτών από το ΥΠΑΙΘ

Πιστώσεις για Τάξεις Υποδοχής: Κατανομή 672 εκπ/κών – 47 Κ.Λ (ΠΕ30) | Οδηγίες

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση