Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Επιμόρφωση Β Επιπέδου ΤΠΕ: Και Σελίδα στο Facebook

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επιμόρφωση Β Επιπέδου ΤΠΕ: Και Σελίδα στο Facebook. Ανακοίνωση για την παρουσία της Επιμόρφωσης για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη στο f.b.

Επιμόρφωση Β Επιπέδου ΤΠΕ: Και Σελίδα στο Facebook

ΘΕΜΑ: «ΣΕΛΙΔΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Προς τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν σε προγράμματα επιμόρφωσης Β’ επιπέδου ΤΠΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι η επιμόρφωση για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη, η γνωστή «επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ», στην οποία κι εσείς συμμετέχετε, έχει επίσης παρουσία στο κοινωνικό δίκτυο facebook!

Στη σελίδα μας στο facebook, με τίτλο «Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ», στη διεύθυνση https://www.facebook.com/b.epipedo.tpe, θα έχετε την ευκαιρία να βλέπετε στιγμιότυπα (φωτογραφίες κ.α.) από τις επιμορφωτικές συναντήσεις που είναι σε εξέλιξη, από την εφαρμογή δραστηριοτήτων που αξιοποιούν ΤΠΕ στην τάξη, να μοιράζεστε καλές πρακτικές και δραστηριότητες, αλλά και να ενημερώνεστε για τα νέα και τις ανακοινώσεις του τρέχοντος έργου της επιμόρφωσης Β’ επιπέδου ΤΠΕ (http://e-pimorfosi.cti.gr), που θα αναδημοσιεύονται εκεί με στόχο να φτάνουν σε ένα ευρύτερο κοινό.

Σας καλούμε λοιπόν, να επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook (εδώ)

και ως μέλος της μεγάλης κοινότητας της επιμόρφωσης Β’ επιπέδου ΤΠΕ, να δηλώσετε “Μου αρέσει” (), ώστε να την «ακολουθείτε». Προσκαλέστε επίσης «φίλους» σας που πιθανά ενδιαφέρονται ()!

Δείτε επίσης:

Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ): Κριτήρια και διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικού προσωπικού

Σας γνωρίζουμε τέλος ότι, εφόσον επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε επώνυμα στη σελίδα στιγμιότυπα από την επιμόρφωση ή και την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην τάξη σας με χρήση λογισμικού, εργαλείων και μεθόδων που η επιμόρφωση έγινε η αφορμή να γνωρίσετε και να εξελίξετε!

Για τις δημοσιεύσεις (posts) ακολουθείται η συνήθης πρακτική που εφαρμόζεται στις δημόσιες σελίδες, δηλαδή αποδοχή της δημοσίευσης από τον διαχειριστή της σελίδας, πριν την πλήρη δημοσιοποίησή της.

Διεύθυνση Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης
Ι.Τ.Υ.Ε. – «Διόφαντος»

Πράξη: «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.)»
του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020)

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση