Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ-Β’ κύκλος: Επικαιροποίηση και εμπλουτισμός υλικού και πιστοποίησης εκπ/κών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ-Β’ κύκλος: Επικαιροποίηση και εμπλουτισμός υλικού επιμόρφωσης και πιστοποίησης εκπαιδευτικών και εσωτερική αξιολόγηση Πράξης, από το ΙΕΠ.

Την υλοποίηση με ίδια μέσα του Υποέργου της επικαιροποίησης και του εμπλουτισμού περιεχομένου και υλικού επιμόρφωσης και πιστοποίησης κλάδων εκπαιδευτικών και εσωτερική αξιολόγηση Πράξης της Πράξης “Επιμόρφωση εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε./Β’ κύκλος), αποφάσισε το ΔΣ του ΙΕΠ.

Το Υποέργο θα υλοποιηθεί με ίδια μέσα του ΙΕΠ και θα περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:

α) την επικαιροποίηση και τον εμπλουτισμό του περιεχομένου και του υλικού της επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ και της επιμόρφωσης Β2 επιπέδου ΤΠΕ, καθώς και του αντίστοιχου υλικού πιστοποίησης, που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της προηγούμενης σχετικής πράξης του παρόντος Ε.Π, για έξι (6) «συστάδες» κλάδων ειδικοτήτων εκπαιδευτικών (δράση συμπληρωματική των αντίστοιχων δράσεων του υποέργου 11, που αφορούν στις υπόλοιπες 7 από τις 13 συστάδες στις οποίες οργανώνονται όλοι οι κλάδοι και ειδικότητες εκπαιδευτικών στο πλαίσιο της πράξης).

β) την εσωτερική αξιολόγηση της Πράξης. Για την άρτια υλοποίηση της Πράξης στο υποέργο περιλαμβάνονται επίσης, μια σειρά από υποστηρικτικές ενέργειες, όπως διοικητική και διαχειριστική υποστήριξη.

Ο συνολικός Προϋπολογισμός

του Υποέργου ανέρχεται σε 301.300,00 €. Η συνολική επιλέξιμη δαπάνη ανέρχεται σε 301.300,00 € και θα χρηματοδοτηθεί από τη ΣΑΕ 2021ΣΕ34510155 κωδ. Ε3451.

 Η επιλογή των εξωτερικών συνεργατών

προβλέπεται να γίνεται μέσω διαδικασίας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και με βάση σαφώς καθορισμένα κριτήρια.

Υπεύθυνος του Υποέργου

είναι o Κωνσταντίνος Στουραϊτης, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. 538/22-01-2021 (ΑΔΑ: Ψ8ΞΩΟΞΛΔ-947, Πράξη 05/21-01-2021) απόφαση του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. Ο Κωνσταντίνος Στουραΐτης είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1988) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (2008) και διδακτορικού (2017) στη Διδακτική των Μαθηματικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Μαθηματικών.

Δείτε σε μορφή pdf την Απόφαση ΔΣ ΙΕΠ για εμπλουτισμό περιεχομένου επιμόρφωσης ΤΠΕ Β Επιπέδου

Δείτε επίσης

Εξετάσεις Β1 επιπέδου ΤΠΕ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων πιστοποίησης
ΙΕΠ-Επιμόρφωση εκπαιδευτικών Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων: Πρόσκληση υποβολής αίτησης
Εγκύκλιος: Σε ποιες περιπτώσεις παρέχεται Τηλεκπαίδευση
Απουσίες μαθητών-εμβόλιο: Ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας για μαθητές που εμβολιάζονται
Παρελάσεις-Βορίδης: Θα γίνουν με συμμετοχή όλων και όχι μόνον των εμβολιασμένων
Οδηγίες χρήσης πλατφόρμας edupass σε Διευθυντές σχολείων και ΑΕΙ-Πως γίνονται οι δηλώσεις

Πριν φύγετε

Κεραμέως για αξιολόγηση-κενά στα σχολεία-παράβολο ΑΣΕΠ-κρούσματα μαθητών
 Κεραμέως: Λιγότερα 3000 κρούσματα παιδιών τον Σεπτέμβριο από τον Αύγουστο
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση