Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στις δεξιότητες-Β Φάση: Δηλώσεις έως 13.09.2021

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στις δεξιότητες: Πρόσκληση για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στη 2η επιμορφωτική περίοδο-Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής από την Δευτέρα 6-9-2021 ώρα 13:00 έως και 13-9-2021 ώρα 15:00.

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στις δεξιότητες

Το ΙΕΠ κοινοποίησε την Πρόσκληση για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στη 2η επιμορφωτική περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής από την Δευτέρα 6-9-2021 ώρα 13:00 έως και 13-9-2021 ώρα 15:00.

Δείτε την Πρόσκληση επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στις δεξιότητες

_______________

Ενημέρωση σχετικά με τη 2η Επιμορφωτική Περίοδο του προγράμματος “Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων”

Ενημερωθείτε για τη διαδικασία συμμετοχής και παρακολούθησης της 2ης Επιμορφωτικής Περιόδου του προγράμματος “Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων”.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 21+

Σας ενημερώνουμε ότι η 2η Επιμορφωτική Περίοδος του προγράμματος «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων» (MIS 5092064) υλοποιείται μέσω του «ΟΠΣ επιμόρφωσης» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα απευθύνεται σε ενεργεία εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε για τη συνέχεια του προγράμματος δείτε την ανακοίνωση: http://iep.edu.gr/el/deltia-typou-genika/mis-5092065-timeschedule

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Η διαδικασία υποβολής αίτησης αποτελείται από τρία στάδια: α) Εγγραφή και είσοδο στο μητρώο του ΙΕΠ,

https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php

Από 6/9/21 έως 13/9/21 και ώρα 15:00

β) Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων (Μενού Portfolio è Καρτέλα «Προσωπικά Στοιχεία») γ) Από το μενού Αιτήσεις επιλέγουμε την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης

è Συμπλήρωση απογραφικού δελτίου εισόδου (το οποίο βρίσκεται μέσα στην αίτηση) è Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης.

Παράλειψη ενός σταδίου σημαίνει μη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Έναρξη 2ης επιμορφωτικής περιόδου: 15/9/21 και ώρα 13:00 (δεν θα υπάρξει άλλη ανακοίνωση ή ειδοποίηση. Στις 15/9 από 13:00 θα μπορείτε να συνδεθείτε ΜΟΝΟ με τους κωδικούς του TAXIS στη διεύθυνση https://elearning.iep.edu.gr/study/enrol/index.php?id=510 για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα).

 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (Ελεύθερα προσβάσιμα)

Παραδείγματα με Σχέδια Προγραμμάτων Καλλιέργειας Δεξιοτήτων που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο της επιμόρφωσης είναι διαθέσιμα στη σελίδα η οποία θα επικαιροποιείται και θα εμπλουτίζεται https://elearning.iep.edu.gr/study/course/view.php?id=2002

Τα προγράμματα Καλλιέργειας Δεξιοτήτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικούς τρόπους:

α) Να τα χρησιμοποιήσει ο εκπαιδευτικός όπως είναι.

β) Να τα χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα και να φτιάξει το δικό του χρησιμοποιώντας κάποια φύλλα εργασίας

γ) να το τροποποιήσει και να το προσαρμόσει στις ανάγκες της βαθμίδας και της τάξης του δ) να χρησιμοποιήσει την ιδέα και με νέο υλικό να φτιάξει τη δική του δομή εργαστηρίων

Καλή Σχολική Χρονιά

Δείτε επίσης

ΦΕΚ: Πιλοτική Εφαρμογή Προγραμμάτων Σπουδών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Επιμόρφωση νεοδιορισθέντων και αναπληρωτών | Εγγραφο
Οδηγίες για εφαρμογή Εργαστηρίων Δεξιοτήτων για το σχολικό έτος 2021-2022, από το ΥΠΑΙΘ
Διευκρινίσεις για ώρες πρακτικής άσκησης μεταπτυχιακών ειδικής αγωγής από το ΥΠΑΙΘ
 ΦΕΚ: Ιδρυση ειδικοτήτων ΙΕΚ: Και στα Πειραματικά-Θεματικά
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση