Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Επιμόρφωση επιμορφωτών Συμβούλων Ψυχολόγων ΕΠΑΛ: Την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επιμόρφωση επιμορφωτών Συμβούλων Ψυχολόγων ΕΠΑΛ: Την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 -” Σύμβουλος Ψυχολόγος Ο θεσμικός ρόλος στο πλαίσιο της Δράσης ΜΝΑΕ, η λειτουργία Ψυχολόγου στην Σχολική Μονάδα, μεθοδολογίες και συνεργασίες/συνέργειες με τους/τις Συμβούλους Καθηγητές/ήτριες”.

Επιμόρφωση επιμορφωτών Συμβούλων Ψυχολόγων

Με απόφασή του το ΙΕΠ προέβη στην έγκριση διεξαγωγής της εξ αποστάσεως επιμόρφωσης επιμορφωτών/τριών πολλαπλασιαστών στη θεματική ενότητα του/της Συμβούλου Ψυχολόγου για το σχολικό έτος 20202021, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 της Πράξης “Μια νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. Υλοποίηση της Επιμόρφωσης” με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5022549.

Σύμφωνα με αυτή

Μετά τη δημιουργία των τμημάτων των επιμορφούμενων, οι οποίοι είχαν υποβάλει δήλωση συμμετοχής στην επιμόρφωση βάσει των προσκλήσεων και την αδυναμία ορισμένων επιμορφωτών/τριών Ψυχολόγων να υλοποιήσουν την εξ αποστάσεως επιμόρφωση των επιμορφούμενων λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, προέκυψε η ανάγκη εκ νέου επιμόρφωσης στη θεματική ενότητα του/της Συμβούλου Ψυχολόγου επιμορφωτών/τριών πολλαπλασιαστών ενταγμένων στο μητρώο.

Η εξ αποστάσεως επιμόρφωση αφορά:

Υπομητρώο 4 (ΥΜ4)/Θεματική Ενότητα 4 (ΘΕ4): Σύμβουλος Ψυχολόγος Ο θεσμικός ρόλος στο πλαίσιο της Δράσης ΜΝΑΕ, η λειτουργία Ψυχολόγου στην Σχολική Μονάδα, μεθοδολογίες και συνεργασίες/συνέργειες με τους/τις Συμβούλους Καθηγητές/ήτριες.

Η εξ αποστάσεως επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/05/2021

κατά τις απογευματινές ώρες 14:0017:15, ώστε μετά την επιμόρφωσή τους να τους ανατεθεί επιμορφωτικό έργο για την επιμόρφωση των Ψυχολόγων.

Επισημαίνεται ότι

οι επιμορφωτές/ώτριες που έχουν ήδη επιμορφωθεί και τους ανατέθηκε επιμορφωτικό έργο, θα ξεκινήσουν την επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Ψυχολόγων στις 10 Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα, αντί για τις 19 Απριλίου 2021 όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, λόγω διαχειριστικών ζητημάτων του φορέα.

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο
Eπιμόρφωση επιμορφωτών Συμβούλων Ψυχολόγων ΕΠΑΛ  2020-21

Δείτε επίσης

Ανοίγουν ΙΕΚ-ΣΔΕ-Κολλέγια-Πιστοποίηση Μεταλυκειακού έτους-Τάξης Μαθητείας από 17.05
Οργανικά κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ ΚΕΣΥ-ΣΜΕΑΕ 2021: Επικαιροποιημένα στοιχεία-Ενημέρωση Γ. Μπουλμέτη-Β. Βούγια
Κεραμέως: Οδικός χάρτης νέας χρονιάς-50 νέα Πρότυπα & Πειραματικά-Εφ όλης της ύλης απαντήσεις
 Επαναλειτουργία σχολείων-self test: 10 Ερωτήσεις-Απαντήσεις-Χρήσιμη πληροφόρηση
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση