Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Επισημάνσεις για την ψηφοφορία στις εκλογές του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επισημάνσεις για την ψηφοφορία στις εκλογές του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 – Η Ανακοίνωση του Συλλόγου.

Επισημάνσεις για την ψηφοφορία στις εκλογές του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας

Οσοι εκ των μελών του ΕΕΠ και ΕΒΠ επιθυμούν να συμμετέχουν ηλεκτρονικά στην ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Αντιπροσώπων στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. και δεν το έχουν δηλώσει έως σήμερα, θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά και να δηλώσουν την επιθυμία τους στο email του Συλλόγου, σύμφωνα με Ανακοίνωση του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ να κοιτούν για μήνυμα από το σύστημα «ΖΕΥΣ» και στα “spam”

Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι την ημέρα της ψηφοφορίας θα αποσταλεί e-mail από το σύστημα «ΖΕΥΣ» στα μέλη που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία για ηλεκτρονική ψηφοφορία, το οποίο θα περιέχει αναλυτικές οδηγίες για το πως μπορεί να ψηφίσει κανείς και τον σχετικό σύνδεσμο για την ψηφοφορία. Τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ καλό θα ήταν να ελέγχουν και τα ανεπιθύμητα μηνύματα (spam) αν δεν βρίσκουν το σχετικό mail στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Π. Μπακογιάννη 2, Τ.Κ 35100, Λαμία, Email: seepeastella@yahoo.gr Ιδρυτικό μέλος της Παν. Ομοσπονδίας Ειδικού Εκπ/κού Προσ/κού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ)

Λαμία 13/06/2024

Αρ. Πρωτ: 333

Προς: Τα μέλη του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εργαζόμενους, μόνιμους και αναπληρωτές, σε σχολικές μονάδες ειδικής και γενικής εκπαίδευσης και στα  ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Κοινοποίηση: Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Θέμα:  «Επισημάνσεις για τις εκλογές του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας (ΣΤΕΛΛΑ) για ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής & Αντιπροσώπων στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενημερώνει τα μέλη του, που εργάζονται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ  το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με μεικτό-υβριδικό τρόπο, δια ζώσης στα γραφεία του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας  Π. Μπακογιάννη 2, όπισθεν Αστυνομικού Μεγάρου στη Λαμία, κτίριο ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας,  και διαδικτυακά μέσω του συστήματος «ΖΕΥΣ».

Για τη συμμετοχή των μελών στις εκλογές χρειάζεται η οικονομική τους τακτοποίηση και στη διά ζώσης ψηφοφορία, εκτός από την οικονομική τακτοποίηση, χρειάζεται απαραιτήτως το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Οσοι εκ των μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) επιθυμούν να συμμετέχουν ηλεκτρονικά στην ψηφοφορία και δεν το έχουν δηλώσει έως σήμερα, θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά και να  δηλώσουν την επιθυμία τους στο email του Συλλόγου seepeastella@yahoo.gr, αναγράφοντας το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο, τον κωδικό της ειδικότητας (πχ. ΠΕ30, ΠΕ25, ΕΒΠ κ.ο.κ.) και το εκπαιδευτικό πλαίσιο που εργάζονται.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 Την ημέρα της ψηφοφορίας θα αποσταλεί e-mail από το σύστημα «ΖΕΥΣ» στα μέλη που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία για ηλεκτρονική ψηφοφορία, το οποίο θα περιέχει αναλυτικές οδηγίες για το πως μπορεί να ψηφίσει κανείς και τον σχετικό σύνδεσμο για την ψηφοφορία. Τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ καλό θα ήταν να ελέγχουν και τα ανεπιθύμητα μηνύματα (spam) αν δεν βρίσκουν το σχετικό mail στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

 Όσοι και όσες συνάδερφοι δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά για το οικονομικό έτος 2023-2024, μπορούν να καταθέσουν το ποσό της ετήσιας συνδρομής (25 ευρώ) στον αρ. λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ- GR4401100890000008937702812 ή εναλλακτικά στον αρ. λογαριασμού ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ- GR3401721630005163035960915. Για τα νέα μέλη το ποσό της εγγραφής ορίζεται στα 15 ευρώ.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τη στιγμή της κατάθεσης θα πρέπει να γράψετε το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο, τον κωδικό της ειδικότητας (πχ. ΠΕ30, ΠΕ25, ΕΒΠ κ.ο.κ.), το εκπαιδευτικό πλαίσιο που εργάζεστε (π.χ. ΕΔΣ Λαμίας, ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας, 1ο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς, 1ο ΣΔΕΥ του ΚΕΔΑΣΥ Εύβοιας).

Στις περιπτώσεις όπου έχουμε νέα εγγραφή καλό και διευκολυντικό θα ήταν πριν το όνομα να μπει και το χαρακτηριστικό ΝΕ.

Ακολούθως πρέπει να αποσταλεί το παραστατικό πληρωμής με ευκρινή τα στοιχεία στο e-mail του Συλλόγου seepeastella@yahoo.gr καθώς και η επισυναπτόμενη αίτηση εγγραφής (μόνο για τα νέα μέλη).

Με εκτίμηση

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                    Ο Γραμματέας

Βούγιας Βασίλειος        Κυργιόπουλος Ιωάννης

_______________________________

Tα 2 ψηφοδέλτια των εκλογών

To ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Δείτε το ψηφοδέλτιο ΕΔΩ

Το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Δείτε το ψηφοδέλτιο ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία 

Ποιες είναι οι “μεταρρυθμιστικές θεσμοθετήσεις” μέσω ΟΔΥ;-Τι θα γίνει με τα ΚΕΔΑΣΥ και τις ΕΔΥ; 

Μητρώο πολιτών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και Ομάδες Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΟΔΥ) στα σχολεία

Ψυχομετρικά εργαλεία ΚΕΔΑΣΥ για διάγνωση Ειδικών Εκπ/κών Αναγκών-Ανάθεση στο Τμήμα Ψυχολογίας ΕΚΠΑ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση