“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. της Φλώρινας επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. της Φλώρινας επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου κατά τη διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του στη Μακεδονία, σύμφωνα με Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Ανάμεσα στα άλλα συζητήθηκε το θέμα του διορισμού των 4.500 εκπαιδευτικών και Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2019-2020.
Αργότερα ο κος Υπουργός παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στη Φλώρινα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση