Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Επιστολή απορριφθέντων ΕΒΠ 1ΕΑ/2022 προς ΠΟΣΕΕΠΕΑ για συνέχιση προσπαθειών επίλυσης του ζητήματος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επιστολή απορριφθέντων ΕΒΠ 1ΕΑ/2022 προς ΠΟΣΕΕΠΕΑ για συνέχιση προσπαθειών επίλυσης του ζητήματος – Αίτημα προς ΥΠΑΙΘ να τοποθετηθεί.

Επιστολή απορριφθέντων ΕΒΠ

Επιστολή με θέμα την απόρριψή τους από τους Προσωρινούς Πίνακες κατάταξης της Προκήρυξης  1ΕΑ/2022 ΑΣΕΠ απέστειλαν μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ).

Οι απορριφθέντες ζητούν από την Ομοσπονδία του ΕΕΠ-ΕΒΠ τη συνέχιση των προσπαθειών για την επίλυση του ζητήματος αυτού ευελπιστώντας σε νέα συνάντηση, αυτή τη φορά με τους αρμόδιους του ΥΠΑΙΘ, από το οποίο ζητούν να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και να πάρει θέση επί του θέματος.

Ακολουθεί η επιστολή

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

των αναπληρωτών – μελών ΕΒΠ, απορριπτέων από τον αξιολογικό πίνακα του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022 του Α.Σ.Ε.Π.

ΠΡΟΣ την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

Θεσσαλονίκη, 01-08-2022

Αξιότιμοι Κύριοι / Κυρίες,

Σε συνέχεια της συνάντησής σας με τη Γενική Διευθύντρια του Α.Σ.Ε.Π., καθώς και των προσπαθειών σας για ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας για την επανένταξή μας στους πίνακες κατάταξης του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022, σας γνωστοποιούμε – και ταυτόχρονα ανταπαντούμε στον Α.Σ.Ε.Π. – ότι κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών αιτήσεων αρκετοί συνάδελφοι επικοινώνησαν με τον Α.Σ.Ε.Π. ζητώντας διευκρινήσεις σχετικά με το ζήτημα των κωδικών “201” και “202” της ηλεκτρονικής δήλωσης, για να λάβουν την καθησυχαστική απάντηση των υπαλλήλων του πως με τη διασταύρωση των στοιχείων και προσόντων μας από τους αρμόδιους υπαλλήλους θα διαπιστωθεί ο τίτλος σπουδών μας, και ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Όλοι εμείς οι απορριπτέοι αναπληρωτές ΕΒΠ δε σταματούμε στιγμή να αγωνιούμε για το εργασιακό μας μέλλον, το οποίο βλέπουμε να ανατρέπεται.

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, να συνεχίσετε τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της αδικίας αυτής εις βάρος μας, και ευελπιστούμε – ει δυνατόν – σε νέα συνάντησή σας, αυτή τη φορά με τους αρμόδιους φορείς του Υ.ΠΑΙ.Θ., το οποίο και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και να πάρει θέση επί του ζητήματος.

Με εκτίμηση,

οι απορριπτέοι αναπληρωτές – μέλη ΕΒΠ του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022 του Α.Σ.Ε.Π.

Συνάντηση ΑΣΕΠ-ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Τι ειπώθηκε για τα λάθη στους Προσωρινούς Πίνακες ΕΕΠ-ΕΒΠ 

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής-ΑΣΕΠ: Τι συζητήθηκε με τη διοίκηση κατά την Παράσταση Διαμαρτυρίας 

Νέα ορθή επανάληψη Προσωρινού Πίνακα ΕΒΠ από το ΑΣΕΠ: Ενστάσεις από 21.07 έως 02.08.2022 

Απορριφθέντες Λογοθεραπευτές ΠΕ21 Προκήρυξης 2ΕΑ/2022 για “λάθος” κωδικό τίτλου σπουδών-Επιστολή διαμαρτυρίας 

Προσωρινοί Πίνακες 2ΕΑ/2022 ΕΕΠ: Εύχρηστο αρχείο με τα αποτελέσματα συγκεντρωμένα 

Προσωρινοί Πίνακες ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022: Ενδεικτικά βήματα όταν κάτι δεν πάει καλά | Οδηγός 

Ποσοστά απορριπτέων 2ΕΑ/2022 και 1ΕΑ/2022 στους Προσωρινούς Πίνακες ΑΣΕΠ 

 Νέοι προσωρινοί πίνακες 3ΕΑ/2022: Ανακοινοποίηση ΑΣΕΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση