Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ερευνα ΔΟΕ – ΟΛΜΕ για την ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ερευνα ΔΟΕ – ΟΛΜΕ για την ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Education International. Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου.

 Ερευνα ΔΟΕ – ΟΛΜΕ σε συνεργασία με την Education International για την ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα – Ανακοίνωση

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγουν Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε. σε συνεργασία με την Education International για την ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, σας καλούμε να συμβάλλετε με την εμπειρία και την άποψή σας συμπληρώνοντας το παρακάτω ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο (θα το βρείτε στο https://forms.gle/X6uT5fSySwAr3nCEA) που έχει δημιουργηθεί από την επιστημονική ομάδα.

Σκοπός της Ερευνας

Σκοπός της έρευνας είναι η διερεύνηση και αποτύπωση του βαθμού ιδιωτικοποίησης στη δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα καθώς και οι απόψεις  των εκπαιδευτικών γύρω από το θέμα, όπως αυτές προκύπτουν από την εμπειρία της μαχόμενης εκπαιδευτικής κοινότητας και των δύο εκπαιδευτικών βαθμίδων,  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας.

Η συμβολή σας είναι καθοριστική για τα αποτελέσματα της έρευνας τα οποία θα δημοσιοποιηθούν μετά την ολοκλήρωσή της σε εκδήλωση που θα συνδιοργανώσουν οι δύο Ομοσπονδίες.

Δείτε επίσης:

Υποτροφίες ΙΚΥ: Καθορισμός των όρων και της διαδικασίας επιλογής για 601 θέσεις υποτροφιών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση