Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ερευνα Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης: Σε σχέση με τον COVID 19 | Ερωτηματολόγιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ερευνα Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης: Σε σχέση με την παρούσα κατάσταση για τον κορονοϊό COVID 19 – Συμπλήρωση διαδικτυακού ερωτηματολογίου.

Ερευνα Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης

Στο πλαίσιο της EFPA, η Ελλάδα μέσω του Τμήματος Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης, συμμετέχει σε μια ευρωπαϊκή έρευνα σε σχέση με την παρούσα κατάσταση για τον κορονοϊό COVID 19.

Απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών, ενώ έχουν διασφαλιστεί από τον κύριο φορέα το University of Konstanz, όλες οι άδειες που αφορούν τα θέματα δεοντολογίας και GDPR (αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο https://euclid.dbvis.de/home ).

Αναλυτικά το προλογικό σημείωμα

Αξιότιμε κύριε/κυρία

Στα πλαίσια ευρωπαϊκής μελέτης για το φαινόμενο της πανδημίας του κορονoϊού COVID-19, η οποία εκπονείται από University of Konstanz (πληροφορίες για την έρευνα μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο https://euclid.dbvis.de/home),

το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης συμμετέχει στην συλλογή δεδομένων από την Ελλάδα σε σχέση με τις αντιλήψεις των ατόμων για την υγεία και τα συμπτώματα του ιού, τους κινδύνους, τις συμπεριφορές που τυχόν κινητοποιούν τους πολίτες και τις απρόσμενες εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να συμβάλλει η Ελλάδα στη μελέτη με ένα επαρκές σε μέγεθος δείγμα συμμετεχόντων ζητείται η συνδρομή σας με τη συμπλήρωση σχετικού διαδικτυακού ερωτηματολογίου για την παρούσα κατάσταση για τον κορονοϊό COVID 19.

Σύνδεσμος με οδηγίες

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί, παρέχονται όλες οι σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή σας στην έρευνα, καθώς και για τον τρόπο καταγραφής των απαντήσεων σας. Η συμπλήρωση αυτού του ερωτηματολογίου είναι εθελοντική.

Όλες οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές και η ταυτότητά σας θα παραμείνει ανώνυμη. Δεν θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε κανένα στοιχείο από το οποίο θα προκύπτει η ταυτότητά σας ούτε θα συμπληρωθεί ένα τέτοιο στοιχείο αργότερα.

Ερωτηματολόγιο

Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου κυμαίνεται γύρω στα 15-20 λεπτά.

Παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο:
https://psychkonstanz.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_7UKRhXRApEg7uux

Panagiota Dimitropoulou
Assistant Professor in Educational Psychology
Convenor of the Board of Promotion and Prevention, EFPA

Department of Psychology
Faculty of Social Sciences
University of Crete
Gallos Campus
74100 - Rethymno
Crete
Tel: +30 28310 77529
Email: p.dimitropoulou@uoc.gr

Δείτε επίσης

Ενημέρωση Τσιόδρα: Ναι στο άνοιγμα των σχολείων σταδιακά και με μέτρα-Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους
Ανακοινώσεις Κεραμέως για άνοιγμα σχολείων αύριο Τετάρτη 29.04.2020 στις 6μμ
Τσακρής: Δεν υπάρχουν προαποφασισμένες ημερομηνίες ανοίγματος σχολείων-Προεργασία για Σεπτέμβριο
ΣΥΡΙΖΑ για σχολεία: Ρίσκο αχρείαστο η ολιγοήμερη επανέναρξη των σχολείων
Καθηγητής Σύψας: Εκατομμύρια λεπτομέρειες για να γυρίσουν οι μαθητές στα σχολεία με ασφάλεια
Γώγος-Κοτανίδου: Δεν είναι απαραίτητο να ανοίξουν Δημοτικά και Γυμνάσια
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση