Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εργα Τέχνης στο ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας: Από τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εργα Τέχνης στο ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας: Από τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων – Ευχαριστήρια Επιστολή της Δ.Ο του ΚΕΔΑΣΥ.

Εργα Τέχνης στο ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας

Τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων προσέφεραν στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) Φθιώτιδας έργα τέχνης, που δημιούργησαν οι μαθητές των Εικαστικών Εργαστηρίων.

Τα έργα αυτά τοποθετήθηκαν στον χώρο του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας και σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της Δ.Ο του ΚΕΔΑΣΥ “έβαλε χρώμα και ζέστανε το χώρο που υποδέχεται μαθητές με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες”.

Δείτε το Δελτίο Τύπου του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Λαμία: 14-04-2022

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ταχ. ΔΛ/ση : Π. Μπακογιάννη 2 Λαμία,

Τ.Κ. 35132

Πληροφορίες: Αδάμ Ιωάννα

Τηλ. : 22310-66162, 66163

e-mail : mail@kesy.fth.sch.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ.Ο. του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Φθιώτιδας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων, για την άμεση ανταπόκριση στην εθελοντική προσφορά έργων τέχνης, που δημιούργησαν οι μαθητές των Εικαστικών Εργαστηρίων και θα φιλοτεχνήσουν το χώρο μας.

Το Εμείς είναι ισχυρότερο του Εγώ κι αυτό έγινε πράξη στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. με την συμμετοχή των μαθητών των Εικαστικών Εργαστηρίων Λαμίας.

Συγχαρητήρια στα Εικαστικά Εργαστήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον κάθε μαθητή ξεχωριστά, που έβαλε χρώμα και ζέστανε το χώρο μας που υποδέχεται μαθητές με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

ΑΛΒΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ30

Δείτε επίσης

Κατανoμή διοικητικών ΚΕΔΑΣΥ: Ορθή επανάληψη της Απόφασης 

Νέο σύστημα αξιολόγησης στο Δημόσιο με θέσπιση μπόνους και Ενιαίου Πλαισίου Δεξιοτήτων 

Πιστοποίηση επιτελικών στελεχών στο Δημόσιο: Υλοποίηση Ειδικού Προγράμματος 

Αυξήσεις μισθών στο Δημόσιο φέρνει η αύξηση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα 

ΦΕΚ: Διαδικασία κατάταξης αποφοίτων ΙΕΚ- Μεταλυκειακού έτους Τάξης Μαθητείας σε Τμήματα ΑΕΙ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση