Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ερώτηση για μη μοριοδότηση μεταπτυχιακών: Στη Βουλή από το ΚΙΝΑΛ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ερώτηση για μη μοριοδότηση μεταπτυχιακών: Στη Βουλή από Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ η μη αποδοχή από το ΑΣΕΠ των αιτήσεων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής με Μεταπτυχιακό.

Ερώτηση για μη μοριοδότηση μεταπτυχιακών

Με θέμα: «Μη αποδοχή από το ΑΣΕΠ των αιτήσεων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής με μεταπτυχιακό», κατέθεσαν στη Βουλή Ερώτηση οι Βουλευτές Χαρά Κεφαλίδου και Απόστολος Πάνας του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ).

Στην Ερώτηση οι Βουλευτές αναφέρουν πως υπάρχουν υποψήφιοι που υπέβαλαν την ηλεκτρονική αίτηση και το φάκελο των απαιτούμενων εγγράφων, για την προκήρυξη 3ΕΑ/2019 μεταξύ των οποίων το βασικό πτυχίο (ΠΕ61 και ΠΕ1) και το μεταπτυχιακό, τα οποία τελικά δεν προσμετρήθηκαν στην μοριοδότηση των εν λόγω υποψήφιων.

Το πρόβλημα προέκυψε καθώς 250 από τους υποψηφίους – μόνον από την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση – κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στη σελίδα του ΑΣΕΠ, δεν επέλεξαν τον αριθμό 1 κάτω από σχετικό πεδίο και εξ αυτού του λόγου δεν τους προσμετρήθηκαν τα 20 μόρια των συγκεκριμένων τυπικών προσόντων.

Οι Βουλευτές ερωτούν την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αν προτίθεται να κάνει αποδεκτές τις ενστάσεις επί του θέματος, που κατατέθηκαν και πως θα αντιμετωπίσει το θέμα του τριετούς “παγώματος των Πινάκων ΑΣΕΠ.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της Ερώτησης

Σύνοδος ΙΗ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (Θ΄ Αναθεωρητική – ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Θέμα:
Μη αποδοχή από το ΑΣΕΠ των αιτήσεων των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής με μεταπτυχιακό

Κόμμα:

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ημερομηνία:
04/12/2019

Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
05/12/2019

Καταθέτοντες:

Κεφαλίδου Δημητρίου Χαρούλα (Χαρά)
Πάνας Νικολάου Απόστολος

Υπουργεία:

Παιδείας και Θρησκευμάτων

Υπουργοί:

  • Κεραμέως Νίκη (Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων)
Η Ερώτηση σε μορφή pdf

Δείτε σχετικά

Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής: Ελλιπής μοριοδότηση πτυχίων στην Προκήρυξη ΑΣΕΠ | Επιστολή
Ενστάσεις 3ΕΑ: Ανάλυση Προκηρύξεων ΑΣΕΠ – Αριθμοί ενστάσεων, αιτήσεων, απορριπτέων

 _________________

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Υπουργού Παιδείας: Δεκέμβριο διορισμοί – Στο ΑΣΕΠ οι της Γενικής – Αλλαγές στις Δομές
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση