Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εθελοντές Κοινωνιολόγοι: Διαθεσιμότητα των μελών του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εθελοντές Κοινωνιολόγοι: Διαθεσιμότητα των εθελοντών μελών του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων για την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που περνά η ελληνική και παγκόσμια κοινότητα λόγω του κορονοϊού.

Εθελοντές Κοινωνιολόγοι

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ

Πλατ. Άγιων Θεοδώρων 3, Αθήνα, 10561

Τ.Θ.4239 – Αθήνα 10210

e- mail: seksociology@gmail.com & ltsapatsari1@gmαil.com

http://www.sek-sociology.gr

Τηλέφωνα: 6974579710,6972550577,6934078901

Αθήνα 01-04-2020

Αρ. Πρωτ: 014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων, αναγνωρίζοντας και συναισθανόμενο την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που περνά η ελληνική και παγκόσμια κοινότητα λόγω του COVID -19, δηλώνει παρών και αλληλέγγυο στην εθνική προσπάθεια στήριξης της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού γενικότερα.

Η εκπαίδευση του Κοινωνιολόγου περιλαμβάνει εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση, ευρέως φάσματος γνώσεις και δεξιότητες ,που τον καθιστά απαραίτητο σε πολλούς τομείς όπως: επικοινωνία, συμβουλευτική, επιστημονικές έρευνες, οργάνωση, διοίκηση, παρεμβάσεις στην κοινότητα.

εΕίμαστε οι πλέον ειδικοί στην ανάλυση των κοινωνικών φαινομένων, στην παρούσα κατάσταση αλλά και στις συνέπειες και την προοπτική της μετά κρίσης εποχής.

Στο πλαίσιο αυτό διαμορφώθηκε ένας χώρος ενδιαφερόμενων, εθελοντών Κοινωνιολόγων με μεγάλη ανταπόκριση από τους συναδέλφους μας, μέλη του ΣΕΚ.

Ετσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να θέσουμε τους εαυτούς καθώς και τους εθελοντές μας στη διάθεση της Πολιτείας, των ΜΜΕ όπου αυτά συμβάλλουν θετικά, και περαιτέρω στους φορείς της  Κοινωνίας των Πολιτών  για την στήριξη του κοινωνικού συνόλου ,όπου αυτό κριθεί  αναγκαίο.

Η κοινή μας προσπάθεια πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει στην υπέρβαση της κρίσης αλλά και στη διαχείριση των μελλοντικών εξελίξεων και συνεπειών που θα δημιουργήσει νέες κοινωνικές σχέσεις και φαινόμενα, τα οποία θα αναδιατάξουν τον τρόπο ζωής και την πραγματικότητα του καθένα μας, σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Κ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ                               ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΓΕΩΡΓΑΚΗ

Δείτε επίσης

Κεραμέως στην ΕΡΤ: Δεν θέλουμε Πανελλαδικές τον Σεπτέμβριο-Ευχαριστώ τους εκπαιδευτικούς για ότι κάνουν
Ενημέρωση για κορονοϊό 31 Μαρτίου: Σε 5 Δήμους επιπλέον μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας
Οδηγίες σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης: Πλήρες υλικό από ΠΕΚΕΣ Στερεάς
 Εξ αποστάσεως υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από ΚΕΣΥ-ΕΔΕΑΥ | Εγκύκλιος
Ειδικά σχολεία-ΕΕΠ: Εγκύκλιος για εξ αποστάσεως συμβουλευτική και υποστήριξη
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση