Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εθελοντική αιμοδοσία στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ: Την Παρασκευή 19 Ιουνίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εθελοντική αιμοδοσία στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ: Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στο ισόγειο του Νέου Κτηρίου της Σχολής, από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Εθελοντική αιμοδοσία

«Τώρα που η πανδημία του κορονοϊού έχει αυξήσει τις ανάγκες μας, προσφέρουμε αίμα στους συμπολίτες μας.

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, και ώρες από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγκεκριμένα, η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στο Ισόγειο του Νέου Κτηρίου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας».

Οργανωτική επιτροπή

Φοιτητές/τριες

Αρβανιτίδη Βαρβάρα
Εμφιετζόγλου Ροζίτα
Στεφανίδου Στεφανία
Τζαναβάρης Κωνσταντίνος
Τσιλιμίδου Άννυ
Χατζηβασίλης Εμμανουήλ

Καθηγητές

Πετσίνης Βασίλειος
Τζέρμπος Φώτιος

Μπορείτε να βρείτε εδώ την αφίσα της αιμοδοσίας.

Δράσεις του ΕΚΠΑ

Περαιτέρω, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, την Πέμπτη 11/6/2020 το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ν.Υ. Αιμοδοσίας Αρεταιείου Νοσοκομείου) σε συνεργασία με το το ΕΚΕΑ (Εθνικό Κέντρο Αίματος) πραγματοποίησε «εορταστική εθελοντική Αιμοδοσία» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΚΠΑ, η δράση αυτή ήταν η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση εθελοντικής Αιμοδοσίας από το Πανεπιστήμιο κατά τη διάρκεια της πανδημίας και προγραμματίζονται αντίστοιχες και τους επόμενους θερινούς μήνες ώστε το ΕΚΠΑ να συμβάλλει ουσιαστικά στην κάλυψη των παγίων αναγκών για αίμα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η επόμενη διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19 Ιουνίου από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. στην Οδοντιατρική Σχολή.

Δείτε επίσης

Ενημερωτικό φυλλάδιο για το αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ

Τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ: Προκήρυξη δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων χωρίς δίδακτρα

28 θέσεις υποψήφιων διδακτόρων στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ 

Δύο μεταπτυχιακά χωρίς δίδακτρα στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ

Παιδαγωγική επάρκεια από το μεταπτυχιακό “Σχολική Ψυχολογία” του ΕΚΠΑ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση